chat

Schoonheidsspecialist

Als schoonheidsspecialiste wil je je eigen kledij schoon houden, maar toch verzorgd en professioneel overkomen. Hiervoor zijn zorgjasjes uitermate geschikt! Deze komen in allerlei vrolijke kleuren en modellen, maar ook in traditioneel wit, met of zonder kleuraccent. Zo is er altijd een jasje dat bij de stijl van jouw bedrijf past. Bekijk ook het assortiment zorgbroeken eens. Onze kledij is gemaakt om veelvuldig op warme temperaturen te kunnen wassen, en het materiaal is stevig genoeg om vrijwel geen vuil of vochtigheid door te laten.

Lees meer

38 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

38 resultaten

Filter

Goed voor de dag komen in professionele schoonheidsspecialist werk kleding

In onze schoonheidsspecialist werk kleding kom je altijd professioneel voor de dag. Iemand die een schoonheidsspecialist bezoekt wil een professionele indruk krijgen. Dat bereik je door een ‘uniform’ te dragen of dit te verstrekken aan je medewerkers. Natuurlijk hoeft het niet in strak wit, het is tenslotte geen ziekenhuis. Er zijn genoeg alternatieven zoals blauw, groen of rood of wit met een kleurtje. In onze webshop vind je een ruime keuze aan mogelijkheden voor een passende outfit.

Laat schoonheidsspecialist werk kleding personaliseren

Bij Proforto kunnen we schoonheidsspecialist werk kleding voor je personaliseren Je kunt het bedrijfslogo erop laten drukken of borduren, maar ook de naam van een medewerker. Veel klanten vinden het prettig om te weten wie hun behandeling doet, zodat ze een volgende keer opnieuw naar deze medewerker kunnen vragen. Een logo kun je meteen meesturen in een digitaal bestand. De voorwaarden waar dit aan moet voldoen vind je op de website. Je krijgt een proefdruk in je e-mail ter beoordeling. Kijk hier goed naar zodat er geen fouten worden gemaakt. Na je akkoord wordt het bedrukken zo snel mogelijk uitgevoerd en ontvang je de door jou bestelde kleding.

Kies voor professionele schoonheidsspecialist werk kleding

Schoonheidsspecialist werk kleding bestel je voor de beste prijzen bij Proforto. Als grootste online leverancier van werkkleding hebben we altijd wat je zoekt. Vind je het lastig om een goede keuze te maken? Geen paniek, de klantenservice staat paraat om je te helpen. Je kunt een berichtje sturen via de online chat. Een medewerker staat je zo snel mogelijk te woord. Je krijgt deskundig antwoord op al je vragen over onze producten en de service voor het bedrukken of borduren van werkkleding.