chat

Apothekerskledij

Als apotheker ben je bij Proforto aan het goede adres! Wij hebben een groot aanbod aan apothekerskledij voor zowel dames als heren in verschillende kleuren, modellen en maten. Onder apothekers zijn met name de zorgjassen populair, deze zijn er in allerlei modellen en kleuren of kleuraccenten, zodat er altijd een jasje is dat aansluit bij de stijl van jouw bedrijf. Daarnaast zijn er ook voldoende broeken in ons assortiment te vinden, voor zowel dames als heren. Wij verzorgen bestellingen voor bekende namen zoals Service Apotheek, en zijn dus ervaren in het advies uitbrengen over geschikte kledij voor apothekers.

Lees meer

92 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

92 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Een professionele indruk met apothekerskleding

Niet alleen de apotheker maar ook het personeel draagt bij voorkeur apothekerskleding. Hierin ben je herkenbaar voor klanten en andere bezoekers. Dit geeft een betrouwbare indruk. Het hoeft niet strak wit, je kunt kiezen voor een zorgjas met een kleuraccent of voor zorgkleding in blauw of een andere kleur. Naast duurzame en herkenbare kleding draag je zorgklompen van Safety Jogger of andere degelijke schoenen waarop je de hele dag zonder klachten kunt lopen. Dit vind je uiteraard allemaal bij Proforto.

Apothekerskleding laten bedrukken

Proforto kan je apothekerskleding voorzien van een logo. Daarmee worden medewerkers nog beter herkenbaar. Het logo kan op de rug worden aangebracht maar ook subtiel op de borst of op een mouw. Je kunt de locatie voor het aanbrengen van een logo aangeven bij je order. Het bestand met de afbeelding kun je direct uploaden. Let daarbij op het juiste bestandsformaat en een zo hoog mogelijke resolutie. Overleg hierover met onze klantenservice of met de ontwerper van het logo. Voordat we de door jou bestelde kleding bedrukken ontvang je een proefdruk per e-mail. Na goedkeuring wordt de order uitgevoerd en geleverd.

Koop je apothekerskleding tegen aantrekkelijke prijzen online

Wil je apothekerskleding kopen? Bij Proforto vind je bekende merken zoals De Berkel en Haen. We hebben van alle merken een compleet assortiment, uiteraard in diverse maten voor dames en heren. Wil je meer informatie over een item of heb je een andere vraag? Je kunt direct contact opnemen met de klantenservice via de online chat. Een medewerker staat je zo snel mogelijk te woord.Niet gepersonaliseerde kleding kun je te allen tijde gratis retour sturen.