Regenkledij

Regenkledij waarin je gegarandeerd droog blijft!

Werk je buiten? Dan kan regenkledij de oplossing zijn om droog te blijven. Daarom biedt Proforto verschillende regenkledij aan van hoogwaardige kwaliteit. De regenkledij is veelal gemaakt van hoogwaardig polyester en is geheel waterafstotend. Wij hebben regenkledij van polyamide, nylon, polyurethaan en katoen. Onze regenkledij voldoet aan de EN 343 norm, waarmee de kledij weerstand biedt tegen waterpenetratie en een ademend vermogend heeft.


In ons assortiment vind je zowel reflecterende regenkledij als gewone regenpakken, voor zowel heren als dames. Je kunt bij ons een losse regenjas of regenbroek kopen. Zo heb je jouw regenpak in één keer compleet! Moet je vaak door weer en wind? Dan hebben wij ook regenjassen die zowel waterdicht als winddicht zijn. Op die manier kun je het Belgische weer wel trotseren!Waterdichtheid verschillen

  • Waterafstotend: Een weefsel dat geen water absorbeert, waarvan de waterdruppels dus van het materiaal afglijden. Dit effect komt door een speciale behandeling van het materiaal en kan opnieuw plaatsvinden als het effect verloren is gegaan na veelvuldig wassen.
  • Waterdicht: Materiaal dat ondoordringbaar is voor water. Een waterdichte coating wordt hiervoor op of tussen twee lagen van het materiaal aangebracht.
  • Waterdampdoorlaatbaar: Sommige waterdichte weefsels hebben poriën waarvan de grootte zodanig is dat waterdampmoleculen er wel doorheen kunnen, maar de grotere watermoleculen niet.
Lees meer

50 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

50 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2