chat

Stukadoors Schoenen

Als stukadoor wil je kunnen beschikken over goede schoenen. Deze moeten bestand zijn tegen van alles: soms werk je op een ondergrond waar scherpe voorwerpen kunnen liggen. Soms sta je in het vocht. Soms komt er verf of plamuur op je schoenen terecht. En je moet er natuurlijk de hele dag op kunnen staan en lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen. Bij Proforto vind je de perfecte stukadoor werkschoenen en natuurlijk stukadoorskledij.

Lees meer

5 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

5 resultaten

Filter

Comfortabel werken op stukadoor werkschoenen

Stukadoors maken lange dagen. Van ’s morgens vroeg tot vaak ver in de middag zijn ze aan het werk om muren en plafonds te plaatsen en af te werken. Het is dan belangrijk om goede stukadoor werkschoenen te dragen. De stukadoor schoenen die je kunt bestellen bij Proforto hebben vrijwel allemaal een veiligheidsklasse. Deze wordt aangeduid met de letter S en een toevoeging. Als stukadoor of schilder kun je schoenen dragen met klasse S1P of S2. De hoogste klasse, S3, heeft stalen neuzen. Dit kan ook een aanrader zijn, als je vaak werkt op bouwlocaties waar gebouwen in aanbouw zijn of waar grote renovaties plaatsvinden. Dan loop je immers het risico dat er iets zwaars op je voeten terecht komt. Ook is het op dergelijke locaties vaak verplicht om schoenen te dragen met een S3 veiligheidsklasse, ongeacht je functie.

Combineer je stukadoor werkschoen met comfortabele werkkleding

In de webshop van Proforto vind je een uitgebreid assortiment werkschoenen voor stukadoors van verschillende bekende merken zoals Bata, Puma en Safety Jogger. Ook hebben wij schilderskleding van verschillende merken, zoals Dassy schilderskleding en HAVEP schilderskleding. Werkschoenen voor stukadoors zijn niet alleen in zwart verkrijgbaar maar ook in diverse andere kleuren. Daarnaast vind je in ons assortiment ook de ideale kleding voor de stukadoor/schilder, zoals schildersbroeken, shirts en schildersjassen. Je kunt dus als je wilt een complete outfit voor de stukadoor bestellen waarin je meteen aan de slag kunt.

Koop een veilige stukadoor werkschoen online

Wil je als stukadoor goed voor de dag komen, bestel dan een goede stukadoor werkschoen bij Proforto. Op deze werkschoenen voor stukadoors kun je de hele dag werken zonder pijnlijke voeten of last van je rug te krijgen. Ben je op zoek naar iets heel anders, zoals een witte schildersoverall? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je advies bij het maken van je keuze? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit adviseren we ook als je een grotere order wilt plaatsen, bijvoorbeeld voor de medewerkers van je bedrijf. We bieden je dan graag een offerte op maat aan.