chat

Schoonmaakkledij

Voor personeel in de schoonmaakbranche is goede schoonmaakkleding essentieel. Deze mensen werken hard en vaak niet onder de meest ideale omstandigheden. Bij Proforto vind je kleding voor schoonmaakpersoneel voor aantrekkelijke prijzen. Je kunt direct online bestellen, je order wordt de volgende werkdag geleverd. Kies je voor bedrukken van de kleding dan wordt dit professioneel voor je gedaan.

Lees meer

75 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

75 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Schoonmaakkleding laten bedrukken

Schoonmaakkleding laten bedrukken geeft je de mogelijkheid om de naam van het bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Veel schoonmaakpersoneel werkt bij klanten op kantoor en het kan nooit kwaad om je bedrijfsnaam daar prominent te laten zien. Ook is het voor andere aanwezigen in het pand meteen duidelijk dat het om een medewerker van het schoonmaakbedrijf gaat. Dit kan lastige vragen voorkomen. Plaats je een order voor het laten bedrukken van bedrijfskleding dan sturen we je hiervoor altijd eerst een proefdruk per e-mail. Je ziet dan hoe het kledingstuk er met bedrukking uitziet. Ben je tevreden? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten zodat we je kleding kunnen bedrukken en verzenden.

Kies voor schoonmaakkleding van topkwaliteit

Bij Proforto vind je de beste merken als het gaat om schoonmaakkleding. Broeken, shirts en schoenen kun je direct in onze webshop uitzoeken. Ook schorten hebben we van diverse merken. Zorg ervoor dat je personeel op goede schoenen of klompen loopt met veiligheidsklasse. Als er in een vochtige omgeving wordt gewerkt is het bijvoorbeeld belangrijk dat de schoenen waterdicht zijn. De kenmerken van schoenen staan vermeld op de productpagina. We hebben alle bekende merken voor je in huis waaronder Dassy, Blaklader en Mascot.

Kies voor de beste schoonmaakkleding

Wil je de beste schoonmaakkleding voor je personeel? Bestel dan bij Proforto en betaal altijd een scherpe prijs. Onze medewerkers helpen je ook graag als je vragen hebt over onze producten of als er iets niet duidelijk is bij het laten personaliseren van kleding. De klantenservice is eenvoudig bereikbaar via de online chat. Natuurlijk kun je ook telefonisch of per e-mail contact opnemen.