chat

Tandartsbroeken

Een tandarts broek is iets waar je misschien niet meteen aan denkt bij het samenstellen van een outfit. Maar het kan handig zijn om naast een tandartsjas ook tandarts broeken te bestellen. Bij Proforto vind je fijne werkbroeken voor in de tandartspraktijk. Deze kunnen indien nodig op hogere temperaturen worden gewassen. Je profiteert van ons ruime aanbod, scherpe prijzen en natuurlijk onze uitstekende service en snelle levering, meestal de volgende werkdag.

Lees meer

11 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

11 resultaten

Filter

Wat zijn de kenmerken van een tandarts broek?

Een tandarts broek is een werkbroek die lekker zit en waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. Veel tandartsen en hun assistenten kiezen voor een jeans, maar dat is lang niet altijd de beste oplossing. Als je een ‘echte’ tandartsbroek draagt dan zal je merken dat je je werk veel prettiger kunt doen. Een tandarts doet het werk vaak zittend, niet altijd in de meeste comfortabele houdingen. Dan is het heel belangrijk om werkkleding te dragen die lekker zit en waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. De tandartsbroeken van Proforto voldoen aan al deze voorwaarden.

Bekende merken tandartsbroeken

In de webshop van Proforto vind je een tandartsbroek van bekende merken zoals De Berkel en Haen. Let bij het bestellen op dat er tandartsbroeken zijn voor dames en heren met specifieke pasvorm. De broeken voor de dames zijn breder op de heupen en de broeken voor heren hebben doorgaans een langere beenlengte. Je kunt als je dat wilt een logo op bijvoorbeeld de achterzak laten aanbrengen. Informatie hierover vind je bij het product van je keuze.

Bestel een tandartsbroek voor de beste prijs

Als je een tandartsbroek gaat bestellen dan wil je natuurlijk de beste prijs betalen. Daarom koop je bij Proforto. Naast tandartsbroeken hebben we ook tandartsjassen en schorten. Goede werkschoenen zoals zorgklompen vind je ook in ons assortiment. Zij helpen je ook graag verder als je vragen hebt over het personaliseren van kleding of over het samenstellen van goede combinaties. Je bestelling wordt altijd zo snel mogelijk geleverd. Is jouw maat uitverkocht? Informeer dan wanneer deze weer op voorraad is.