•  (8,8/10)

Medische Klompen Open Wock Strövels Klompen

8 resultaten

Filter

 • -10%

  Strövels 303 Wit OB Klomp

  < 23u, morgen in huis < 23u besteld, morgen in huis
  € 38,63 € 42,93 excl. btw
  Je bespaart € 4,30
  € 46,74 € 51,95 incl. btw
  Je bespaart € 5,21 Je bespaart 10%
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 03 Navy medische klompen

  € 48,75 excl. btw
  € 58,99 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 06 Wit groen medische klomp

  € 48,55 € 48,75 excl. btw
  Je bespaart € 0,20
  € 58,75 € 58,99 incl. btw
  Je bespaart € 0,24 Je bespaart 0%
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 09 Wit fuchsia medische klomp

  € 48,55 excl. btw
  € 58,75 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 11 Zwart medische klomp

  € 48,55 excl. btw
  € 58,75 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 02 Blauw witte medische klomp

  € 48,75 excl. btw
  € 58,99 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Everlite 02 Navy medische klomp

  € 39,65 excl. btw
  € 47,98 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 10 Wit medische klomp

  € 48,75 excl. btw
  € 58,99 incl. btw
  Bekijk en bestel

8 resultaten

Filter

Professionele Wock medische klompen op Proforto

Wock wil met haar producten het beste en meest populaire merk van de markt worden. Door middel van innovatie gaat Wock de concurrentiestrijd aan. De focus van de Portugese producent ligt op het combineren van functionaliteit, technische kwaliteit, design en comfort. De klompen van Wock zijn in eerste instantie ontwikkeld voor het personeel van ziekenhuizen en zorginstellingen. Door het comfort van de klompen bij het lang dragen is de doelgroep in korte tijd enorm gegroeid.
 

De klompen van Wock online kopen

De producent heeft er voor gekozen om het assortiment klein te houden en alle aandacht op de kwaliteit vestigen. De twee lijnen van Wock zijn de Clog en de Everlite. Het grootste verschil tussen de twee lijnen zijn de open hiel (Clog) en de dichte hiel (Everlite). Beide lijnen voldoen aan de veiligheidsnormering CE – EN ISO 20347 klasse 2 en dus zeer geschikt voor werkzaamheden binnen de zorgsector. 

Wock Clog: deze lijn van het merk Wock is gemaakt van steri-tech (een hoogwaardig polymeer) waardoor de klompen makkelijk en goed te reinigen zijn. De Clogs kunnen worden gesteriliseerd in een autoclaaf (tot 134 graden) wat ideaal is voor het gebruik in een omgeving waar hygiëne van groot belang is. Ook de verwijderbare hielband en anatomische inlegzool zijn los van de klomp te wassen tot een temperatuur van 90 graden. Daarnaast is de klomp anti-statisch en de zool voorzien van een antislip profiel wat de veiligheid van de gebruiker ten goede komt. Ook heeft de zool een schokabsorberende functie waardoor de belasting voor de gebruiker zo laag mogelijk wordt gehouden. 


Wock Everlite
: deze lijn van Wock heeft een gesloten hiel en zijn gemaakt van super licht Everlite. De klomp is zeer licht en flexibel en mede daardoor zeer schokabsorberend. De zool is voorzien van een antislip profiel en is anti-statisch. Daarnaast zijn de anatomische inlegzool en de klompen wasbaar tot 50 graden wat de hygiëne te goede komt.

Strövels werkklompen online te koop op Proforto

Strövels, de kracht van gemak; de gedachtegang van de Zweedse klomp die naar Nederland is verhuisd. In Nederland wordt de Zweedse topkwaliteit van Strövels geperfectioneerd met een Hollands tintje. De Zweedse kwaliteitsmaterialen worden gecombineerd met de Nederlandse kennis van pas- en loopcomfort. De Strövels instap klompen die gemaakt zijn van hout en leer zijn perfect te gebruiken binnen de agrarische sector, de zorg en industrie. Bekijk onze werkschoenen pagina om te zien welke werkschoen, bij welke job past.

De verschillende werkklompen van Strövels

Op Proforto.be zijn er drie series (300, 900 en Andreas) van Strövels verkrijgbaar. De drie lijnen hebben klompen met open en gesloten hiel om de eindgebruiker de eigen voorkeur te kunnen laten bepalen en zo een optimaal comfort te kunnen bieden.


300-serie:
deze serie bestaat uit de 303 (open hiel) en de 304 (dichte hiel). De klompen hebben een synthetische binnenzool en leren kap met polster die het loopcomfort verhoogd. De klompen zijn voorzien van een antislip profiel en bestand tegen olies en zuren. Daarnaast is de loopzool zeer slijtvast en heeft een schokdempende werking waardoor de klomp goed te gebruiken is bij zwaardere werkzaamheden.


900-serie
: de klompen uit de 900-serie zijn een variant van de 300-serie met enkele uitbreidingen. De klompen zijn zeer flexibel en hebben een versterkte neus ter bescherming van de voet van de drager. Tevens hebben zijn de klompen voorzien van een orthopedisch voetbed wat de drager extra comfort biedt.


Andreas:
deze lijn bestaat uit één klomp die in het zwart beschikbaar is. De Andreas klomp onderscheidt zich van de andere twee lijnen door de uitgebreidere veiligheidsspecificaties en voldoet aan de veiligheidsnormering EN ISO 20345 SB. Een stalen neus beschermt de voet van de dragen en de overneus maakt de klomp geschikt voor werkzaamheden waarbij het nodig is te kruipen. De levensduur van de klomp is langer door de hidden nails constructie die de klomp ook hygiënischer maakt. De zool heeft een antslip profiel en is zeer slijtvast.