•  (8,8/10)

Medische Klompen Open Wock Wash'Go

13 resultaten

Filter

 • Wash'Go NursingCare medische klomp wit/hartjesprint

  € 61,98 excl. btw
  € 75,00 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 03 Navy medische klompen

  € 48,75 excl. btw
  € 58,99 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • Wash'Go NursingCare medische klomp wit/bloemen

  € 61,98 excl. btw
  € 75,00 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • -13%

  Wash'Go NursingCare medische klomp wit

  € 53,93 € 61,98 excl. btw
  Je bespaart € 8,05
  € 65,26 € 75,00 incl. btw
  Je bespaart € 9,74 Je bespaart 13%
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 06 Wit groen medische klomp

  € 48,55 € 48,75 excl. btw
  Je bespaart € 0,20
  € 58,75 € 58,99 incl. btw
  Je bespaart € 0,24 Je bespaart 0%
  Bekijk en bestel
 • Wash'Go Inlegzool wit

  € 10,33 excl. btw
  € 12,50 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 09 Wit fuchsia medische klomp

  € 48,55 excl. btw
  € 58,75 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 11 Zwart medische klomp

  € 48,55 excl. btw
  € 58,75 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 02 Blauw witte medische klomp

  € 48,75 excl. btw
  € 58,99 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • WOCK Everlite 02 Navy medische klomp

  € 39,65 excl. btw
  € 47,98 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • Wash'Go NursingCare medische klomp wit/lichtblauw

  € 61,98 excl. btw
  € 75,00 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • -13%

  Wash'Go NursingCare medische klomp wit/donkerblauw

  € 53,93 € 61,98 excl. btw
  Je bespaart € 8,05
  € 65,26 € 75,00 incl. btw
  Je bespaart € 9,74 Je bespaart 13%
  Bekijk en bestel
 • WOCK Clog 10 Wit medische klomp

  € 48,75 excl. btw
  € 58,99 incl. btw
  Bekijk en bestel

13 resultaten

Filter

Professionele Wock medische klompen op Proforto

Wock wil met haar producten het beste en meest populaire merk van de markt worden. Door middel van innovatie gaat Wock de concurrentiestrijd aan. De focus van de Portugese producent ligt op het combineren van functionaliteit, technische kwaliteit, design en comfort. De klompen van Wock zijn in eerste instantie ontwikkeld voor het personeel van ziekenhuizen en zorginstellingen. Door het comfort van de klompen bij het lang dragen is de doelgroep in korte tijd enorm gegroeid.
 

De klompen van Wock online kopen

De producent heeft er voor gekozen om het assortiment klein te houden en alle aandacht op de kwaliteit vestigen. De twee lijnen van Wock zijn de Clog en de Everlite. Het grootste verschil tussen de twee lijnen zijn de open hiel (Clog) en de dichte hiel (Everlite). Beide lijnen voldoen aan de veiligheidsnormering CE – EN ISO 20347 klasse 2 en dus zeer geschikt voor werkzaamheden binnen de zorgsector. 

Wock Clog: deze lijn van het merk Wock is gemaakt van steri-tech (een hoogwaardig polymeer) waardoor de klompen makkelijk en goed te reinigen zijn. De Clogs kunnen worden gesteriliseerd in een autoclaaf (tot 134 graden) wat ideaal is voor het gebruik in een omgeving waar hygiëne van groot belang is. Ook de verwijderbare hielband en anatomische inlegzool zijn los van de klomp te wassen tot een temperatuur van 90 graden. Daarnaast is de klomp anti-statisch en de zool voorzien van een antislip profiel wat de veiligheid van de gebruiker ten goede komt. Ook heeft de zool een schokabsorberende functie waardoor de belasting voor de gebruiker zo laag mogelijk wordt gehouden. 


Wock Everlite
: deze lijn van Wock heeft een gesloten hiel en zijn gemaakt van super licht Everlite. De klomp is zeer licht en flexibel en mede daardoor zeer schokabsorberend. De zool is voorzien van een antislip profiel en is anti-statisch. Daarnaast zijn de anatomische inlegzool en de klompen wasbaar tot 50 graden wat de hygiëne te goede komt.

WashGo; Specialistische medische klompen en medische schoenen

Het Portugese merk WashGo is van de oude stempel en stelt kwaliteit boven alles. De focus binnen de organisatie ligt op de zorgsector en heeft er voor gekozen om klompen en schoenen te ontwikkelen die perfect binnen deze sector passen. Door jarenlange ervaring zijn de schoenen van WashGo uitgegroeid tot de beste in zijn soort. Hierbij is de belangrijkste insteek het luisteren naar de gebruikers. Dit zijn de personen die bepalen wat een schoen of klomp nodig heeft omdat ze degene zijn die ze dagelijks gebruiken. Binnen dit proces zijn er geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit.
 

De schoenen en klompen van WashGo online kopen bij Proforto

WashGo heeft er voor gekozen om drie lijnen op de markt te brengen. Het gaat hierbij om de Nursing Care klomp, de Nursing Care schoen en de diabetic schoen. De schoenen en klompen hebben alle unieke eigenschappen die de consument de mogelijkheid biedt een keuze van eigen voorkeur te maken. Naast de schoenen heeft WashGo ook speciale inlegzolen die het schoeisel nog comfortabeler maakt zonder dat de eigenschappen verloren gaan.
 

Nursing Care klomp; dit zijn de klompen van WashGo die voornamelijk worden gedragen binnen de zorg sector. De klompen zijn te herkennen aan een open hiel met eventueel en hielband. De klompen worden voornamelijk in de zorgsector gebruikt omdat ze een zeer goed anti slip profiel hebben en antistatisch zijn. Daarnaast zijn de klompen zeer hygiënisch en goed te onderhouden omdat ze te wassen zijn in een wasmachine (tot 90 graden) of steriliseerbaar in een autoclaaf (tot 140 graden).
 

Nursing Care schoen; de Nursing Care schoen is te vergelijken met de klomp met het verschil dat de schoen een dichte hiel heeft en iets steviger is. Daarnaast heeft de schoen de mogelijkheid tot een inlegzool voor extra comfort. Wel is de schoen maar te wassen tot 30 graden in de wasmachine. Diabetic; deze lijn is speciaal ontwikkelt voor mannen en vrouwen die diabeet zijn. De schoenen bieden extra stevigheid en comfort om de drager zo min mogelijk te belasten.


Voor de Diabetic en Nursing Care schoen zijn inlegzolen beschikbaar die het comfort verhogen zonder dat de schoen de eigenschappen verliest.