•  (9,2/10)
  •  (9,2/10)

Medische Schoenen

1 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

1 resultaten

Filter

WashGo; Specialistische medische klompen en medische schoenen

Het Portugese merk WashGo is van de oude stempel en stelt kwaliteit boven alles. De focus binnen de organisatie ligt op de zorgsector en heeft er voor gekozen om klompen en schoenen te ontwikkelen die perfect binnen deze sector passen. Door jarenlange ervaring zijn de schoenen van WashGo uitgegroeid tot de beste in zijn soort. Hierbij is de belangrijkste insteek het luisteren naar de gebruikers. Dit zijn de personen die bepalen wat een schoen of klomp nodig heeft omdat ze degene zijn die ze dagelijks gebruiken. Binnen dit proces zijn er geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit.
 

De schoenen en klompen van WashGo online kopen bij Proforto

WashGo heeft er voor gekozen om drie lijnen op de markt te brengen. Het gaat hierbij om de Nursing Care klomp, de Nursing Care schoen en de diabetic schoen. De schoenen en klompen hebben alle unieke eigenschappen die de consument de mogelijkheid biedt een keuze van eigen voorkeur te maken. Naast de schoenen heeft WashGo ook speciale inlegzolen die het schoeisel nog comfortabeler maakt zonder dat de eigenschappen verloren gaan.
 

Nursing Care klomp; dit zijn de klompen van WashGo die voornamelijk worden gedragen binnen de zorg sector. De klompen zijn te herkennen aan een open hiel met eventueel en hielband. De klompen worden voornamelijk in de zorgsector gebruikt omdat ze een zeer goed anti slip profiel hebben en antistatisch zijn. Daarnaast zijn de klompen zeer hygiënisch en goed te onderhouden omdat ze te wassen zijn in een wasmachine (tot 90 graden) of steriliseerbaar in een autoclaaf (tot 140 graden).
 

Nursing Care schoen; de Nursing Care schoen is te vergelijken met de klomp met het verschil dat de schoen een dichte hiel heeft en iets steviger is. Daarnaast heeft de schoen de mogelijkheid tot een inlegzool voor extra comfort. Wel is de schoen maar te wassen tot 30 graden in de wasmachine. Diabetic; deze lijn is speciaal ontwikkelt voor mannen en vrouwen die diabeet zijn. De schoenen bieden extra stevigheid en comfort om de drager zo min mogelijk te belasten.


Voor de Diabetic en Nursing Care schoen zijn inlegzolen beschikbaar die het comfort verhogen zonder dat de schoen de eigenschappen verliest.