•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)
Proforto Ballonnen

Proforto bestaat 5 jaar!

Vijf jaar geleden begon het allemaal: een studentenkamer, twee ondernemers en een website met een handvol werkjassen. Vijf jaar later uitgegroeid tot een team van vijftig medewerkers, twee locaties en het grootste assortiment werkkleding en werkschoenen van Europa. Om dat te vieren hebben we in de maand september leuke extra's voor alle Proforto klanten.

300 prijzen

Bestel, kras & win 300+ prijzen!

Bij iedere Proforto bestelling die je in september plaatst ontvang je gratis een Proforto kraslot met unieke code. Met deze code maak je kans op meer dan 300 prijzen! Verzilver het kraslot via het formulier hieronder.

Proforto T-Shirts wit en zwart

Gratis Proforto jubileumshirt

De hele jubileumaand september krijgen Proforto klanten een gratis uniek Proforto jubileumshirt bij alle bestellingen boven de €100,-. Beschikbaar in een zwarte en witte uitvoering. Zorg dat je er snel bij bent, de voorraad is beperkt en op=op!

Verzilver je krascode en win!

Heb je een kraslot ontvangen bij je bestelling? Kras de kraslaag open en vul hieronder je code in. Na het invullen van je gegevens doe je automatisch mee met de loterij, waarin maar liefst 300 prijzen zitten. De jubileumtrekking vindt op 1 oktober plaats. De winnaars ontvangen automatisch bericht.

Lot activeren

In welke prijscategorie wil je meedoen? Selecteer je werkkleding maat E-mailadres We gebruiken je e-mailadres uitsluitend om contact met je op te nemen als je hebt gewonnen.

Partners van de Jubileumloterij

De jubileumloterij en 300+ prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door onze jubileumpartners.

Voorwaarden

  • Krasloten en T-shirts worden meegestuurd zolang de voorraad strekt. Op = op;
  • Krasloten kunnen tot en met 14 oktober worden verzilverd;
  • Winnaars van de loterij worden per mail in oktober geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;
  • Het is niet mogelijk om gewonnen prijzen te ruilen of retourneren.