•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Bedrijfskleding voor de agrarische sector

Offerte -> Agrarisch

Ben je op zoek naar kleding voor jouw personeel in de agrarische sector? Wij bieden een ruim assortiment (veiligheids)schoenen, kleding en handschoenen. Mét mogelijkheid deze te bedrukken. Wij weten hoe belangrijk het is om goed gekleed te zijn als er in weer en wind gewerkt moet worden. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een aanbod op maat.

Offerte aanvragen

Optie 1: offerte direct online geregeld

Op zoek naar grotere aantallen? Via de productpagina voeg je eenvoudig en snel producten toe aan een offerteaanvraag. Dit doe je middels de knop ‘toevoegen aan offerte’ vanaf de productpagina. Klaar met het toevoegen van producten? Klik dan rechtsboven op ‘Offerte’, vul het formulier in en dien de aanvraag in. Onze accountmanagers doen je dan zo snel mogelijk een passend aanbod.

Bekijk werkkleding Bekijk werkschoenen

Optie 2: offerte op maat

Op zoek naar bedrijfskleding voor je personeel, of een deel daarvan? Onze specialisten adviseren je met kennis en expertise. Zij helpen je graag bij het aankleden van je collega's op verschillende afdelingen. Neem contact op met onze specialisten via onderstaande gegevens, of vul het formulier in.

Contactinformatie
sales@proforto.nl
| 024 202 40 68

Onze topmerken voor de agrarische sector

Wij bieden werkkleding aan van verschillende merken. Zowel buitenkleding als werkschoenen geschikt voor buiten. Het merk Tricorp biedt comfortabele kleding in veel verschillende stijlen. Ben je op zoek naar goede, veilige werkschoenen? Dan ben je bij Bata aan het juiste adres. Bata levert comfortabele en veilige schoenen voor binnen en buiten.

Onze klanten in de agrarische sector

Wij leveren werkkleding en werkschoenen aan voor hoveniers en bedrijven werkzaam in de branche tuinbouw, glasbouw, akkerbouw, bosbouw en boomverzorging.

Óók geregeld door Proforto

Logo bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding voor meer herkenbaarheid en een professionele uitstraling? De studio van Proforto bedrukt of borduurt op kleine of grote schaal jouw logo op alle bedrijfskleding. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om je bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.

Reinigen en onderhoud

Naast het leveren van de bedrijfskleding kan Proforto ook zorgen voor het reinigen en onderhoud daarvan. Daarbij wordt bedrijfskleding gewassen, gerepareerd en wanneer nodig vervangen. Hierdoor loopt personeel altijd in schone, veilige én representatieve bedrijfskleding. Wij werken samen met lokale, professionele wasserijen. Hierdoor kunnen wij een breed oplossingenpakket aanbieden zonder langdurige contracten.

Beheersbaar maken van je bedrijfskleding en PBM's

Proforto verleent naast producten óók services waarmee voorraadbeheer en bestellen van bedrijfskleding enorm vereenvoudigd wordt. Door koppelingen tussen medewerkers, managers en speciale assortimenten van Proforto is het gemakkelijk om de kosten voor bedrijfskleding per medewerker, afdeling of bedrijfsbreed te optimaliseren. Het is tevens mogelijk om medewerkers zelf de kleding de laten uitkiezen met een puntensysteem. Daarbij kan de medewerker de kleding thuis af laten leveren en passen.