Bedrijfskleding voor de automotive

Offerte -> Automotive

Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor jouw automotive personeel? Wij bieden een ruim assortiment bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke bescherming voor de automotive branche aan. Wij leveren grote aantallen en zorgen hiermee voor een uniforme uitstraling om het teamgevoel te versterken. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om jouw collega’s te voorzien van de beste en veiligste bedrijfskleding. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een aanbod op maat.

Offerte aanvragen

Optie 1: offerte direct online geregeld

Op zoek naar grotere aantallen? Via de productpagina voeg je eenvoudig en snel producten toe aan een offerteaanvraag. Dit doe je middels de knop ‘toevoegen aan offerte’ vanaf de productpagina. Klaar met het toevoegen van producten? Klik dan rechtsboven op ‘Offerte’, vul het formulier in en dien de aanvraag in. Onze accountmanagers doen je dan zo snel mogelijk een passend aanbod.

Bekijk werkkleding Bekijk werkschoenen

Optie 2: offerte op maat

Op zoek naar bedrijfskleding voor je personeel, of een deel daarvan? Onze specialisten adviseren je met kennis en expertise. Zij helpen je graag bij het aankleden van je collega's op verschillende afdelingen. Neem contact op met onze specialisten via onderstaande gegevens, of vul het formulier in.

Contactinformatie
sales@proforto.nl
| 024 202 40 68

Onze topmerken voor de automotive

Wij bieden van het merk Orcon een breed assortiment automotive overalls aan. Werkschoenen voor de automotive sector hebben wij onder andere van het merk Bata. Op zoek naar sportieve en modieus ogende werkschoenen? Dan biedt het merk Redbrick de uitkomst.

Onze klanten in de automotive

Wij leveren onder andere aan werkplaatsen voor het onderhoud aan vrachtwagens, heftrucks, personenauto`s en trailers. Ook productiebedrijven als een autoproducent, vrachtwagenfabriek of een bandenproducent kan bij ons terecht bedrijfskleding en werkschoenen.

Proforto heeft een assortiment samengesteld welke voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen van onze werkplaatsen. Bij iedere bestelling kan ik een referentie achterlaten zodat de bestelling op de juiste vestiging en bij de juiste persoon aankomt.

Sanne van Dam - Human Resource

Proforto ervaren wij als een professionele online webshop met een groot assortiment dat meedenkt met de klant. Vanaf de eerste dag is het contact met het team van Proforto fijn en persoonlijk geweest. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de producten hebben ze een grote bijdragen geleverd in het opbouwen en uitstralen van ons imago!

Dexter Driessen - Directeur

Óók geregeld door Proforto

Logo bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding voor meer herkenbaarheid en een professionele uitstraling? De studio van Proforto bedrukt of borduurt op kleine of grote schaal jouw logo op alle bedrijfskleding. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om je bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.

Reinigen en onderhoud

Naast het leveren van de bedrijfskleding kan Proforto ook zorgen voor het reinigen en onderhoud daarvan. Daarbij wordt bedrijfskleding gewassen, gerepareerd en wanneer nodig vervangen. Hierdoor loopt personeel altijd in schone, veilige én representatieve bedrijfskleding. Wij werken samen met lokale, professionele wasserijen. Hierdoor kunnen wij een breed oplossingenpakket aanbieden zonder langdurige contracten.

Beheersbaar maken van je bedrijfskleding en PBM's

Proforto verleent naast producten óók services waarmee voorraadbeheer en bestellen van bedrijfskleding enorm vereenvoudigd wordt. Door koppelingen tussen medewerkers, managers en speciale assortimenten van Proforto is het gemakkelijk om de kosten voor bedrijfskleding per medewerker, afdeling of bedrijfsbreed te optimaliseren. Het is tevens mogelijk om medewerkers zelf de kleding de laten uitkiezen met een puntensysteem. Daarbij kan de medewerker de kleding thuis af laten leveren en passen.