Bedrijfskleding voor de bouw

Offerte -> Bouw

Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor jouw collega’s in de bouw? Wij bieden een ruim assortiment bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke bescherming die geschikt zijn voor de bouw. In allerlei veiligheidsklassen, ISO normeringen en kleuren. Zo bestel je bij ons werkschoenen met de juiste veiligheidsclassificatie en bedrijfskleding voor werk in weer en wind. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om je collega’s in de bouw te voorzien van de beste en veiligste bedrijfskleding. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een aanbod op maat.

Offerte aanvragen

Optie 1: offerte direct online geregeld

Op zoek naar grotere aantallen? Via de productpagina voeg je eenvoudig en snel producten toe aan een offerteaanvraag. Dit doe je middels de knop ‘toevoegen aan offerte’ vanaf de productpagina. Klaar met het toevoegen van producten? Klik dan rechtsboven op ‘Offerte’, vul het formulier in en dien de aanvraag in. Onze accountmanagers doen je dan zo snel mogelijk een passend aanbod.

Bekijk werkkleding Bekijk werkschoenen

Optie 2: offerte op maat

Op zoek naar bedrijfskleding voor je personeel, of een deel daarvan? Onze specialisten adviseren je met kennis en expertise. Zij helpen je graag bij het aankleden van je collega's op verschillende afdelingen. Neem contact op met onze specialisten via onderstaande gegevens, of vul het formulier in.

Contactinformatie
sales@proforto.nl
| 024 202 40 68

Onze topmerken voor de bouw

Onze bouwkleding is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuraccenten zodat er in bijna alle gevallen een passende kleur is bij de huisstijl van jouw bedrijf. Zo is Tricorp werkkleding - voor zeer aantrekkelijke prijzen - in vele kleuren leverbaar waardoor je deze kan matchen met de huisstijlkleuren van jouw bedrijf. Naast bedrijfskleding voor de bouw biedt Proforto ook veiligheidsschoenen aan van het merk Emma. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in alle veiligheidscategorieën. Onze specialisten adviseren je graag over het merk bouwkleding dat het beste bij de wensen van het bedrijf én de dragers van de kleding past.

Onze klanten in de bouw

Wij leveren uit ons ruime assortiment aan onder andere bouwvakkers, timmermannen, metselaars en standbouwers. Daarnaast bedienen wij evenementenbureau’s en constructiebedrijven.

We zochten een leverancier die kleding kon leveren met onze bedrijfslogo`s waarbij het ook mogelijk was om in kleinere aantallen de aankopen te kunnen doen. Persoonlijke begeleiding, eenvoudig bestellen en snelle leveringen is wat Proforto ons kan bieden."

Chantal Koster - Inkoop

Naast onze wekelijkse bestellingen onlangs een grote order met bedrukte softshells bij Proforto neergelegd. We hadden de producten op korte termijn nodig. Tot onze verbazing kwam onze accountmanager Kevin, een aantal dagen eerder dan afgesproken, persoonlijk onze jassen afleveren. Topservice!

Bart van Dam - Eigenaar

Het huidige kledingpakket kochten we elders in. Over het kledingpakket waren we tevreden alleen de prijzen wilden we nogmaals onder de loep nemen. Proforto heeft ons maatwerk geleverd en biedt passende oplossingen voor de vraagstukken die we hebben. Snelle respons per telefoon en e-mail en één aanspreekpunt zorgen voor een zeer prettige communicatie.

Patrick Blijleven - Eigenaar

Óók geregeld door Proforto

Logo bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding voor meer herkenbaarheid en een professionele uitstraling? De studio van Proforto bedrukt of borduurt op kleine of grote schaal jouw logo op alle bedrijfskleding. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om je bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.

Reinigen en onderhoud

Naast het leveren van de bedrijfskleding kan Proforto ook zorgen voor het reinigen en onderhoud daarvan. Daarbij wordt bedrijfskleding gewassen, gerepareerd en wanneer nodig vervangen. Hierdoor loopt personeel altijd in schone, veilige én representatieve bedrijfskleding. Wij werken samen met lokale, professionele wasserijen. Hierdoor kunnen wij een breed oplossingenpakket aanbieden zonder langdurige contracten.

Beheersbaar maken van je bedrijfskleding en PBM's

Proforto verleent naast producten óók services waarmee voorraadbeheer en bestellen van bedrijfskleding enorm vereenvoudigd wordt. Door koppelingen tussen medewerkers, managers en speciale assortimenten van Proforto is het gemakkelijk om de kosten voor bedrijfskleding per medewerker, afdeling of bedrijfsbreed te optimaliseren. Het is tevens mogelijk om medewerkers zelf de kleding de laten uitkiezen met een puntensysteem. Daarbij kan de medewerker de kleding thuis af laten leveren en passen.