Bedrijfskleding voor de facilitaire dienstverlening

Offerte -> Facilitair

Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor jouw collega’s van facilitaire zaken? Wij bieden een ruim assortiment bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke bescherming. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om jouw collega’s te voorzien van de beste en veiligste bedrijfskleding. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een aanbod op maat.

Offerte aanvragen

Optie 1: offerte direct online geregeld

Op zoek naar grotere aantallen? Via de productpagina voeg je eenvoudig en snel producten toe aan een offerteaanvraag. Dit doe je middels de knop ‘toevoegen aan offerte’ vanaf de productpagina. Klaar met het toevoegen van producten? Klik dan rechtsboven op ‘Offerte’, vul het formulier in en dien de aanvraag in. Onze accountmanagers doen je dan zo snel mogelijk een passend aanbod.

Bekijk werkkleding Bekijk werkschoenen

Optie 2: offerte op maat

Op zoek naar bedrijfskleding voor je personeel, of een deel daarvan? Onze specialisten adviseren je met kennis en expertise. Zij helpen je graag bij het aankleden van je collega's op verschillende afdelingen. Neem contact op met onze specialisten via onderstaande gegevens, of vul het formulier in.

Contactinformatie
sales@proforto.nl
| 024 202 40 68

Onze topmerken voor de facilitaire dienstverlening

Onze kleding is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuraccenten zodat er in bijna alle gevallen een passende kleur is bij de huisstijl van jouw bedrijf. Zo is kleding van het merk Tricorp leverbaar in vele kleuren waardoor er altijd wel een match is met de huisstijlkleur van jouw bedrijf. Het merk Redbrick staat bekend om werkschoenen met een sportieve, modieuze uitstraling. Daarnaast bieden wij nog bovenkleding aan van Santino, Deze kleding is altijd scherp geprijsd. Onze specialisten adviseren je graag over de merken die het beste bij de wensen van het bedrijf én de dragers van de kleding past.

Onze klanten in de facilitaire dienstverlening

Proforto levert facilitaire kleding aan schoonmaakbedrijven, glas- en gevelreinigingsbedrijven, schildersbedrijven en bedrijven die bezig zijn met print- en ICT-oplossingen.

Proforto biedt ons een webshop met een afgekaderd assortiment. Onze medewerkers kunnen individueel een bestelling plaatsen met een afleverlocatie naar keuze. Maandelijks worden management rapportages opgesteld zodat de budgetten beheersbaar blijven.

Ton Reinders - Operations Manager

Na jaren te hebben ingekocht bij een andere partij kwamen we tot de conclusie dat we bij Proforto vele malen voordeliger uit waren. Scherpe prijzen voor de kleding en de logo`s en het prettige adviserende contact per mail en telefoon waren voor ons de doorslag om Proforto als nieuwe leverancier in de arm te nemen.

Jeffrey van den Bogert - Directeur

Al enkele jaren kopen we vertrouwd bij Proforto onze werkkleding aan. Voor verschillende werkzaamheden en seizoenen hebben we een kledingpakket afgestemd. Altijd persoonlijk contact en heldere afspraken maakt het een prettige partij om mee samen te werken.

Yvonne Stad - Inkoop

Óók geregeld door Proforto

Logo bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding voor meer herkenbaarheid en een professionele uitstraling? De studio van Proforto bedrukt of borduurt op kleine of grote schaal jouw logo op alle bedrijfskleding. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om je bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.

Reinigen en onderhoud

Naast het leveren van de bedrijfskleding kan Proforto ook zorgen voor het reinigen en onderhoud daarvan. Daarbij wordt bedrijfskleding gewassen, gerepareerd en wanneer nodig vervangen. Hierdoor loopt personeel altijd in schone, veilige én representatieve bedrijfskleding. Wij werken samen met lokale, professionele wasserijen. Hierdoor kunnen wij een breed oplossingenpakket aanbieden zonder langdurige contracten.

Beheersbaar maken van je bedrijfskleding en PBM's

Proforto verleent naast producten óók services waarmee voorraadbeheer en bestellen van bedrijfskleding enorm vereenvoudigd wordt. Door koppelingen tussen medewerkers, managers en speciale assortimenten van Proforto is het gemakkelijk om de kosten voor bedrijfskleding per medewerker, afdeling of bedrijfsbreed te optimaliseren. Het is tevens mogelijk om medewerkers zelf de kleding de laten uitkiezen met een puntensysteem. Daarbij kan de medewerker de kleding thuis af laten leveren en passen.