•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Bedrijfskleding voor de horeca

Offerte -> Horeca

Ben je op zoek naar professionele kleding voor jouw personeel in de horeca? Wij bieden een ruim assortiment werkkleding en werkschoenen aa. Wij weten dat hygiëne en uitstraling erg belangrijk zijn in de horeca en hebben hier dan ook de juiste producten voor. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om jouw collega’s te voorzien van professionele en representatieve werkkleding. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een aanbod op maat.

Offerte aanvragen

Optie 1: offerte direct online geregeld

Op zoek naar grotere aantallen? Via de productpagina voeg je eenvoudig en snel producten toe aan een offerteaanvraag. Dit doe je middels de knop ‘toevoegen aan offerte’ vanaf de productpagina. Klaar met het toevoegen van producten? Klik dan rechtsboven op ‘Offerte’, vul het formulier in en dien de aanvraag in. Onze accountmanagers doen je dan zo snel mogelijk een passend aanbod.

Bekijk werkkleding Bekijk werkschoenen

Optie 2: offerte op maat

Op zoek naar bedrijfskleding voor je personeel, of een deel daarvan? Onze specialisten adviseren je met kennis en expertise. Zij helpen je graag bij het aankleden van je collega's op verschillende afdelingen. Neem contact op met onze specialisten via onderstaande gegevens, of vul het formulier in.

Contactinformatie
sales@proforto.nl
| 024 202 40 68

Onze topmerken voor de horeca

Wij bieden verschillende topmerken aan voor horecapersoneel. Het merk Chaud Devant biedt kleding voor keuken- en bedienend personeel. Deze kleding oogt professioneel en is eenvoudig schoon te krijgen. Het merk Magnum biedt werkschoenen aan met een anti-slip zool om jouw personeel zo veilig en comfortabel mogelijk te laten werken.

Onze klanten in de horeca

Wij bieden leveren kleding aan zowel bedieningspersoneel als keukenpersoneel. Daarnaast leveren wij aan cafetaria’s, restaria’s, cafe’s en restaurants.

Mede dankzij het prettige persoonlijke contact hebben lopen wij sinds kort in mooie bedrijfskleding. Voor een scherpe prijs hebben wij goed geborduurde polo's ontvangen. Het wijzigen van de maat van het logo was tussentijds geen enkel probleem. Erg prettige service met een prima levertijd!

Mart Bilo - Assistent Manager

Voor medewerkers in ons magazijn hebben we een kledingpakket samengesteld dat perfect aansluit bij de wensen van onze medewerkers. Zowel de bovenkleding als onderkleding hebben we laten afstemmen op onze huisstijl. Prettige service dat ook alle kleding voorzien kan voorzien van een bedrijfslogo.

Taco Slot - Inkoop

Óók geregeld door Proforto

Logo bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding voor meer herkenbaarheid en een professionele uitstraling? De studio van Proforto bedrukt of borduurt op kleine of grote schaal jouw logo op alle bedrijfskleding. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om je bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.

Reinigen en onderhoud

Naast het leveren van de bedrijfskleding kan Proforto ook zorgen voor het reinigen en onderhoud daarvan. Daarbij wordt bedrijfskleding gewassen, gerepareerd en wanneer nodig vervangen. Hierdoor loopt personeel altijd in schone, veilige én representatieve bedrijfskleding. Wij werken samen met lokale, professionele wasserijen. Hierdoor kunnen wij een breed oplossingenpakket aanbieden zonder langdurige contracten.

Beheersbaar maken van je bedrijfskleding en PBM's

Proforto verleent naast producten óók services waarmee voorraadbeheer en bestellen van bedrijfskleding enorm vereenvoudigd wordt. Door koppelingen tussen medewerkers, managers en speciale assortimenten van Proforto is het gemakkelijk om de kosten voor bedrijfskleding per medewerker, afdeling of bedrijfsbreed te optimaliseren. Het is tevens mogelijk om medewerkers zelf de kleding de laten uitkiezen met een puntensysteem. Daarbij kan de medewerker de kleding thuis af laten leveren en passen.