Bedrijfskleding voor de logistiek

Offerte -> Logistiek

Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor collega’s in de logistiek? Wij bieden een ruim assortiment bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke bescherming geschikt voor de logistieke sector die arbotechnisch volledig aan de eisen voldoen. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om jouw collega’s te voorzien van de beste en veiligste bedrijfskleding. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een aanbod op maat.

Offerte aanvragen

Optie 1: offerte direct online geregeld

Op zoek naar grotere aantallen? Via de productpagina voeg je eenvoudig en snel producten toe aan een offerteaanvraag. Dit doe je middels de knop ‘toevoegen aan offerte’ vanaf de productpagina. Klaar met het toevoegen van producten? Klik dan rechtsboven op ‘Offerte’, vul het formulier in en dien de aanvraag in. Onze accountmanagers doen je dan zo snel mogelijk een passend aanbod.

Bekijk werkkleding Bekijk werkschoenen

Optie 2: offerte op maat

Op zoek naar bedrijfskleding voor je personeel, of een deel daarvan? Onze specialisten adviseren je met kennis en expertise. Zij helpen je graag bij het aankleden van je collega's op verschillende afdelingen. Neem contact op met onze specialisten via onderstaande gegevens, of vul het formulier in.

Contactinformatie
sales@proforto.nl
| 024 202 40 68

Onze topmerken voor de logistiek

Onze kleding is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuraccenten zodat er in bijna alle gevallen een passende kleur is bij de huisstijl van jouw bedrijf. Naast bedrijfskleding zijn veiligheidsschoenen van het merk Emma geschikt voor logistieke werkzaamheden. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in alle veiligheidsklassen. Handig als je bijvoorbeeld veel buiten werkt. Het merk Redbrick biedt sportieve en modieus ogende werkschoenen voor de logistiek. Onze specialisten adviseren je graag over het merk dat het beste bij de logistieke werkzaamheden van het bedrijf én de dragers van de kleding past.

Onze klanten in de logistiek

Wij bieden bedrijfskleding aan voor personeel werkzaam in het magazijn, op het transport en tijdens op- en overslag.

Een compleet assortiment aan werkschoenen, werkkleding en PBM artikelen welke wij speciaal hebben afgestemd op de werkzaamheden die wij uitvoeren. Prettige communicatie, snelle leveringen en goede prijsafspraken. Proforto biedt het allemaal!

Mario Daemen - Inkoop

Reeds enkele jaren bestellen we onze veiligheidsschoenen bij Proforto. Een partner die we een 5-sterren rating toekennen voor ; klantvriendelijkheid, oplossingsgericht meedenken, flexibel en deskundig advies. Een gouden samenwerking waarvoor we telkens online gaan !

Carin van den Broeck - Environment & Safety manager

Grote bestellingen, kleine bestellingen, gepersonaliseerde kleding of PBM artikelen die we middels een PO kunnen bestellen is voor Proforto geen enkel probleem! Persoonlijk contact met een aantal vaste aanspreekpunten zorgt voor een gemakkelijke communicatie. Proforto staat altijd open voor feedback waardoor we een nog leukere samenwerking kunnen voortzetten.

Jan Peeters - Planbaliemedewerker

Óók geregeld door Proforto

Logo bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding voor meer herkenbaarheid en een professionele uitstraling? De studio van Proforto bedrukt of borduurt op kleine of grote schaal jouw logo op alle bedrijfskleding. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om je bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.

Reinigen en onderhoud

Naast het leveren van de bedrijfskleding kan Proforto ook zorgen voor het reinigen en onderhoud daarvan. Daarbij wordt bedrijfskleding gewassen, gerepareerd en wanneer nodig vervangen. Hierdoor loopt personeel altijd in schone, veilige én representatieve bedrijfskleding. Wij werken samen met lokale, professionele wasserijen. Hierdoor kunnen wij een breed oplossingenpakket aanbieden zonder langdurige contracten.

Beheersbaar maken van je bedrijfskleding en PBM's

Proforto verleent naast producten óók services waarmee voorraadbeheer en bestellen van bedrijfskleding enorm vereenvoudigd wordt. Door koppelingen tussen medewerkers, managers en speciale assortimenten van Proforto is het gemakkelijk om de kosten voor bedrijfskleding per medewerker, afdeling of bedrijfsbreed te optimaliseren. Het is tevens mogelijk om medewerkers zelf de kleding de laten uitkiezen met een puntensysteem. Daarbij kan de medewerker de kleding thuis af laten leveren en passen.