Bedrijfskleding voor de zorg

Offerte -> Zorg

Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor de zorg? Wij bieden een ruim assortiment zorgkleding aan voor ziekenhuizen, tandartspraktijken en alle andere zorginstanties: van zorgjasjes tot medische broeken tot comfortabele zorgklompen. Met onze kennis en expertise helpen we je graag verder. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een aanbod op maat, wij bieden hiervoor de volgende mogelijkheden:

Offerte aanvragen

Optie 1: offerte direct online geregeld

Op zoek naar grotere aantallen? Via de productpagina voeg je eenvoudig en snel producten toe aan een offerteaanvraag. Dit doe je middels de knop ‘toevoegen aan offerte’ vanaf de productpagina. Klaar met het toevoegen van producten? Klik dan rechtsboven op ‘Offerte’, vul het formulier in en dien de aanvraag in. Onze accountmanagers doen je dan zo snel mogelijk een passend aanbod.

Bekijk werkkleding Bekijk werkschoenen

Optie 2: offerte op maat

Op zoek naar bedrijfskleding voor je personeel, of een deel daarvan? Onze specialisten adviseren je met kennis en expertise. Zij helpen je graag bij het aankleden van je collega's op verschillende afdelingen. Neem contact op met onze specialisten via onderstaande gegevens, of vul het formulier in.

Contactinformatie
sales@proforto.nl
| 024 202 40 68

Onze topmerken voor de zorg

Onze zorgkleding is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuraccenten zodat er in bijna alle gevallen een passende kleur is bij de huisstijl van de zorginstelling of het zorgbedrijf. In ons portfolio zitten merken die naast kleuraccenten ook egaal witte kleding leveren. Zo heeft het merk De Berkel dokterjassen en zorgpantalons met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het merk Alsico staat bekend om hoogwaardige, kwalitatieve zorgkleding met een moderne look. Onze specialisten adviseren je graag over het merk zorgkleding dat het beste bij de wensen van het bedrijf én de dragers van de kleding past.

Onze klanten in de zorg

Proforto levert zorgkleding aan onder andere tandartspraktijken, apotheken, fysiotherapiepraktijken en laboratoria.

Heldere offerte, goede prijsafspraken. In vergelijking met onze vorige leverancier, zijn we nu een stuk goedkoper uit. Ook kleine naleveringen verlopen zoals gewenst. We zijn blij met de korte lijntjes en de prettige samenwerking

Mirte Verweij - Fysiotherapeute

We zijn als team bij jullie uit gekomen, omdat we opzoek waren naar zorgkleding die een vrolijke en huiselijke uitstraling heeft. Door de vele kleuropties en ruime maatvoering hebben we ons hele bedrijf in vrolijke kleuren kunnen aankleden.

Karin van Wijngaarden - Zorgmanager

Óók geregeld door Proforto

Logo bedrukken of borduren

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding voor meer herkenbaarheid en een professionele uitstraling? De studio van Proforto bedrukt of borduurt op kleine of grote schaal jouw logo op alle bedrijfskleding. Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om je bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.

Reinigen en onderhoud

Naast het leveren van de bedrijfskleding kan Proforto ook zorgen voor het reinigen en onderhoud daarvan. Daarbij wordt bedrijfskleding gewassen, gerepareerd en wanneer nodig vervangen. Hierdoor loopt personeel altijd in schone, veilige én representatieve bedrijfskleding. Wij werken samen met lokale, professionele wasserijen. Hierdoor kunnen wij een breed oplossingenpakket aanbieden zonder langdurige contracten.

Beheersbaar maken van je bedrijfskleding en PBM's

Proforto verleent naast producten óók services waarmee voorraadbeheer en bestellen van bedrijfskleding enorm vereenvoudigd wordt. Door koppelingen tussen medewerkers, managers en speciale assortimenten van Proforto is het gemakkelijk om de kosten voor bedrijfskleding per medewerker, afdeling of bedrijfsbreed te optimaliseren. Het is tevens mogelijk om medewerkers zelf de kleding de laten uitkiezen met een puntensysteem. Daarbij kan de medewerker de kleding thuis af laten leveren en passen.