chat

Valstopapparaten

Valstopapparaten worden gebruikt om iemand te zekeren die op grote hoogte aan het werk is. Als er geen steiger kan worden gebruikt kan deze vorm van valbescherming uitkomst bieden. Bij Proforto hebben we verschillende modellen in diverse prijsklassen. Je kunt je bestelling direct online plaatsen. Deze wordt dan de volgende werkdag geleverd. Zorg dat je altijd veilig kunt werken met de valbeveiliging van Proforto.

Lees meer

13 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

13 resultaten

Filter

Een valstopapparaat kan levens redden

Een valstopapparaat zorgt voor de optimale beveiliging tijdens werken op hoogte. Schilders, bouwvakkers of glazenwassers werken vaak op hoogte. Ook al sta je in het bakje van een hoogwerker, dan nog is het belangrijk om jezelf goed te zekeren. Dan kan er weinig misgaan. Een valstopapparaat is de meest veilige optie voor deze zekering. Als je op grote hoogte werkt en een val dodelijk kan zijn is dit dan ook de beste keuze. Veel bedrijven hebben specifieke veiligheidsvoorschriften voor hun personeel. Soms zijn deze voorgeschreven door een branchevereniging. Bij Proforto vind je de juiste accessoires om aan deze voorwaarden te voldoen. Naast valstopapparaten hebben we ook harnassen, veiligheidshaken en vanglijnen in het assortiment. Je kunt ook kiezen voor een complete valbescherming set. Zorg ook voor de juiste werkkleding, comfortabel en goed bestand tegen weer en wind. Zo kun je onder alle omstandigheden veilig en prettig werken.

Koop betrouwbare valstopapparaten voor een scherpe prijs

Als je op zoek bent naar betrouwbare valstopapparaten dan kun je daarvoor terecht bij Proforto. Als grootste online leverancier van werkkleding en werkschoenen kun je bij ons ook dit soort accessoires bestellen tegen de beste prijzen. Als je onvoldoende kennis hebt om een goede keuze te kunnen maken dan kun je advies vragen bij één van onze klantenservice medewerkers. Stuur een berichtje via de online chat en je krijgt zo snel mogelijk antwoord op al je vragen. Dankzij onze snelle levering kun je defecte apparatuur en hulpmiddelen razendsnel vervangen. Controleer een valstopapparaat voor gebruik altijd op juiste werking en eventuele beschadigingen.