•  (8,8/10)

Helden voor de helden

Het klantenserviceteam helpt alle Proforto helden in de breedste zin van het woord. Heb jij als held een vraag over een product, je bestelling of retourzending? Onze specialisten vertellen je er alles over per telefoon (+31 (0) 24 711 33 46), mail (klantenservice@proforto.nl) of via de chatfunctie (rechtsonder in beeld).

Leslee Teamlead Klantenservice
Anita Klantenservice
Claudia Klantenservice
Vicky Klantenservice
Katja Klantenservice

Helden van de sales

De accountmanagers van Proforto helpen je bij het aankleden van je bedrijf vanaf 5 medewerkers. Neem geheel vrijblijvend contact met de Proforto accountmanagers op, zij informeren je graag over de mogelijkheden.

Kevin Rutten Accountmanager

De échte helden

De heren van het Proforto Warehouse zijn de échte helden achter Proforto: zij zorgen er dagelijks - van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat - voor dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt!

Joost Teamlead Warehouse
Robin Warehouse
Benoit Warehouse
Jesse Warehouse
Stijn Warehouse
Mike Warehouse

Helden van de cijfers

De afdeling finance weet alles over cijfers met een €-teken ervoor. Zij zorgen dagelijks voor de financiële en administratieve afhandeling van bestellingen en retouren.

Mandy Peters Rit Teamlead Finance
Manon Finance

Marketinghelden

Het marketingteam van Proforto zorgt ervoor dat website, advertenties en sociale mediakanalen er altijd tiptop uitzien. Ook bedenken zij leuke acties voor alle Proforto klanten die ze delen via mailings en social media kanalen. Benieuwd waar ze nu mee bezig zijn? Neem dan eens een kijken op de Proforto Facebookpagina :)

Joost van Kempen Online marketeer
Michiel Knuiman Online marketeer

Helden van de enen en nullen

De helden van de afdeling development zorgen er met code voor dat alle technische processen achter de schermen vlekkeloos verlopen.

Patrick van Vuuren Developer
Brian van Burken Developer
René Uittenbogaard Developer

Producthelden

Deze helden zorgen ervoor dat meer dan 100.000 producten voorzien zijn van de juiste productinformatie, afbeeldingen en voorraden.

Stefan Rumen Product Management

Leadership

Rik Burgersdijk Chief Executive Officer
Jelle Gudden Chief Operating Officer
Andrew Wolters Chief Technology Officer