Werkkleding bedrukken of borduren

Personalisatie van werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling en dus meer vertrouwen bij jouw klanten.

Op dit moment kun je een groot deel van de bovenkleding laten bedrukken en borduren. De komende periode wordt het ook mogelijk om broeken en overalls te bedrukken en borduren. Je herkent producten die je kunt bedrukken en borduren aan de personalisatie opties op de productpagina.

Personaliseren in zes eenvoudige stappen

1. Navigeer naar de productpagina

Navigeer naar de productpagina van het product dat je wilt laten bedrukken of borduren.

2. Selecteer kleur en maat

Selecteer eerst de kleur en maat van het product door het aanklikken van de juiste opties.

3. Geef aan dat je wilt personaliseren

Onder de selectie van de kleur en maat vind je de keuze 'Personaliseren' (staat deze keuze er niet, dan is het door jou gekozen product helaas niet geschikt voor bedrukken of borduren). Selecteer of je het product wilt laten bedrukken of laten borduren.

4. Positie voor de personalisatie

Je kunt meerdere posities aanvinken en voor iedere positie een apart bestand uploaden. Twijfel je over links en rechts? Proforto hanteert de zijden vanuit dragerperspectief: de kant van je linkerhand is dus 'links'.

5. Aantal kleuren

Selecteer per positie uit hoeveel kleuren de personalisatie bestaat. Let op: om vertraging te voorkomen moet het aantal kleuren dat je hier selecteert gelijk zijn aan het aantal kleuren dat gebruikt is in het bestand dat je upload voor deze positie.

6. Upload bestanden

Upload het bestand dat gebruikt moet worden voor de personalisatie. Zorg ervoor dat het bestand van hoge kwaliteit is, bij voorkeur in vectorformaat (.eps, .ai, .svg of .pdf formaat). Voeg het product inclusief configuratie vervolgens toe aan je winkelwagen door op de knop 'Bestel' te drukken. Wil je meerdere maten of kleuren van een product bestellen en laten bedrukken? Doorloop het bovenstaande proces dan opnieuw voor iedere kleur en/of maat.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je binnen twee werkdagen een drukproef van de Proforto bedruk- en borduurspecialisten. Per mail geef je akkoord op de posities, waarna wij zo spoedig mogelijk starten met het personaliseren van jouw werkkleding.

Veelgestelde vragen

Geldt voor gepersonaliseerde producten dezelfde levertijd als voor niet gepersonaliseerde producten?

Nee: het personalisatieproces neemt maximaal vijf werkdagen in beslag. Je berekent de uiterlijke levertijd voor gepersonaliseerde producten door vijf werkdagen bij de oorspronkelijke levertijd op te tellen.

Kan ik eerst een voorbeeld van de personalisatie zien?

Binnen twee werkdagen na het plaatsen van je bestelling ontvang je per mail een digitale drukproef. Op deze digitale drukproef staan de kledingsoort met daarop de bedrukking en positie. Het drukproces wordt pas gestart nadat je akkoord hebt gegeven op de drukproef - zo zijn we er zeker van dat de juiste bestanden op de juiste posities worden gedrukt.

Welk bestandsformaten kan ik aanleveren voor gebruik bij personalisatie?

Bij Proforto is het mogelijk om de volgende bestandsformaten te uploaden: .eps, .ai, .svg of .pdf. Zorg ervoor dat het bestand in vectorformaat is opgemaakt voor maximale kwaliteit.

Wasvoorschriften

Om zo lang mogelijk van je nieuwe werkkleding te genieten vragen we je om de onderstaande wasvoorschriften in acht te nemen.

wasvoorschriften PDF
  • Was je bedrukte kleding altijd binnenstebuiten;
  • Gebruik geen wasverzachter;
  • Was bedrukte kleding op maximaal 40 graden, maar houd altijd de maximale wastemperatuur van het kledingstuk aan. Bij geborduurde kleding kan de maximale wastemperatuur van het kledingstuk aangehouden worden;
  • Was nooit teveel kleding tegelijk in de wasmachine;
  • Laat de was niet langer dan nodig in de wasmachine zitten als het wasprogramma is afgelopen;
  • Nooit naar de stomerij brengen;
  • Niet in de droogtrommel drogen;
  • Niet uitwringen.
Download de wasvoorschriften als PDF

TIP: print de wasvoorschriften uit en hang ze op bij de wasmachine.

Offerteaanvraag

Ben je op zoek naar oplossingen voor bedrijven met meer dan 20 personen? Onze specialisten helpen je graag verder bij het realiseren van je wensen op het gebied van werkkleding en personalisatie. Gebruik onderstaand formulier, bel naar 024 711 33 46 of mail naar sales@proforto.nl.

Meer informatie?

Onze accountmanagers helpen je graag!

sales