•  (8,9/10)
  •  (8,9/10)

Werkbroeken Regatta

1 resultaten

Filter

1 resultaten

Filter

Regatta - Betrouwbare werkkledij online kopen bij Proforto

Regatta is het nummer 1 merk als het gaat om outdoor kledij. Dit merk maakt slim gebruik van de meer dan 40 jaar aan ervaring en de expertise die ze hebben opgebouwd in outdoor kledij om alle hardwerkende professionals warm, droog en comfortabel te houden. Alle kledij lijnen van Regatta zijn ontwikkeld om bestand te zijn tegen alle omstandigheden in elke outdoor omgeving. De kledij van Regatta is zeer grondig getest om alle omstandigheden waarin de moderne professional werkt aan te kunnen. Men kan dus het hele jaar door veilig en met vertrouwen werken met de kledij van hoge kwaliteit van Regatta.

Regatta heeft hoogwaardige technologieën ontwikkeld voor hun producten. Zo wordt gebruik gemaakt van Isotex-stoffen, die waterdicht, winddicht en toch ademend zijn, om de drager droog en comfortabel te houden onder alle omstandigheden.


Softshell Jassen

De Softshell kledij is een nieuwe benadering van de traditionele gelaagdheid systemen in kledij. De softhell producten hebben de volgende eigenschappen:

  • Lichtgewicht en gemakkelijk te dragen en mee te nemen;
  • Waterafstotend en windbestendig;
  • Een gebreide fleece stof achterkant voor extra warmte en comfort.

Thermo-Guard Hi-Tech Insulation

De Thermo-Guard isolatie technologie bestaat uit geavanceerde synthetische vezels, die lucht bevatten die de dragen helpt om warm te blijven in de sneeuw en in koude omstandigheden.
Belangrijke eigenschappen van de Thermo-Guard technologie zijn:


  • Zacht en licht, maar ongelofelijk warm;
  • Hoge loft die een uitstekende isolatie biedt;
  • Snel droog en gemakkelijk te verzorgen.

Isotex

De Isotex stof is waterdicht, ademend en winddicht om mensen die buiten werken droog en comfortabel te houden. De istotex stof is speciaal ontwikkeld om water buiten te houden met een waterdichte waterkolom van 5000 millimeter. Het Hydrofiele ademende systeem zorgt er voor dat het vocht aan de binnenkant kan ontsnappen naar de buitenkant. De stof heeft ook een waterafstotend afwerking en is winddicht om kou door de wind tegen te gaan.