chat

Beveiligingskledij

Beveiligingskleding kopen, dat doe je natuurlijk bij Proforto, als grootste online winkel voor bedrijfskleding. Voor beveiligers gelden doorgaans geen vastgestelde kledingvoorschriften. Je kunt dus zelf bepalen hoe je je personeel kleedt. Bij Proforto kun je kiezen uit een ruim assortiment representatieve kleding voor zowel dames als heren. Je kunt de kleding desgewenst laten voorzien van een logo of andere tekst.

Lees meer

59 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

59 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Kies voor stijlvolle beveiligingskleding

Door de juiste beveiligingskleding te kiezen kun je ervoor zorgen dat je personeel er niet alleen representatief uitziet maar ook gezag uitstraalt. Een beveiliger moet een bepaald overwicht hebben en dat kun je met de juiste kleding prima onderstrepen. Zeg nu zelf: een beveiliger die rondloopt in een spijkerbroek en T-shirt zal minder snel serieus worden genomen dan wanneer die persoon is gekleed in een nette pantalon en een overhemd met jasje of een sweater met bedrijfslogo. Hiermee maak je het voor je personeel ook makkelijker om hun werk goed te doen.

Laat beveiligingskleding voorzien van een logo

Ga je beveiligingskleding kopen dan kun je deze bij Proforto direct laten voorzien van een bedrijfslogo. Door middel van bedrukken of borduren kunnen we de kleding personaliseren. Hiermee kan een beveiliger zich meteen bekend maken en is er dus geen discussie over zijn of haar status. Kies je voor bedrukken of borduren dan kun je het gewenste logo meteen met je order meesturen. Op de website lees je welke bestandsformaten kunnen worden verwerkt. Je ontvangt een proefdruk per e-mail. Als die akkoord is zorgen we ervoor dat je gepersonaliseerde beveiligingskleding zo snel mogelijk wordt geleverd.

Kies uit bekende merken beveiligingskleding

Bij Proforto kun je een outfit beveiligingskleding samenstellen van bekende merken. We hebben alle merken bedrijfskleding, zoals Blaklader, Dassy en Tricorp. Daarnaast kun je ook meteen goede werkschoenen mee bestellen. Een beveiliger loopt vaak rondes over het terrein of door het gebouw waar hij of zij werkt. Dan zijn goede schoenen onontbeerlijk. Bij een onraad melding moet de beveiliger snel ter plaatse kunnen zijn. Ook dan zijn goede schoenen een must.

Beveiligingskleding voor alle seizoenen

Een beveiliger doet zijn werk ook vaak buiten, bijvoorbeeld op een bedrijfsterrein of bij het lopen van een ronde. Dan is het belangrijk dat deze medewerker een warme jas draagt die wind- en regendicht is. Ook hiervoor kun je terecht bij Proforto. Ook een jas kan worden voorzien van een bedrijfslogo zodat de medewerker onder alle omstandigheden direct herkenbaar is als medewerker van een beveiligingsbedrijf. Werkjassen voor beveiligers zijn in tientallen modellen leverbaar.

Beveiligingskleding kopen van de beste kwaliteit

Bij Proforto kun je beveiligingskleding kopen van A-kwaliteit. Onze gewaardeerde leveranciers doen hun best om kleding te leveren die aan de hoogste eisen voldoet. Desondanks vind je in onze webshop kleding die zeer betaalbaar is. Voor advies over je aankoop kun je via de online chat op de website contact opnemen met een medewerker van de klantenservice.