chat

Werklaarzen Heren

Ben jij op zoek naar heren werklaarzen? Kies uit ons ruime assortiment in de categorie ‘werklaarzen heren’. Kies bijvoorbeeld voor een Werklaars S3, die bestaat geheel uit rubber, leer of polymeren en is uitgerust met een beschermende neus, antistatische zool, energie-absorberende hak en een geprofileerde loopzool met penetratie bestendige tussenzool. Naast werklaarzen heren hebben wij ook een groot assortiment Werklaarzen dames. Of bekijk onze warme Werklaarzen gevoerd of Werklaarzen waterdicht.

Lees meer
20220926 - Cashback (VERLENGD) (week 40)

148 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Prijzen zijn exclusief BTW.

148 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Werklaarzen heren

Wanneer je nood hebt aan bepaalde werkschoenen is het altijd goed om na te denken welke schoenen nu voor jou precies het meest geschikt zijn. De kans bestaat zelfs dat het hierbij helemaal niet gaat om gewone werkschoenen, maar wel om bijvoorbeeld werklaarzen. In ons assortiment met werklaarzen heren zijn diverse exemplaren terug te vinden die er niet alleen goed uitzien, maar bovendien perfect doen wat je er van verwacht. Wil jij ook graag kwalitatieve werklaarzen voor heren bestellen tegen een interessante prijs? In dat geval is het zeker en vast de moeite waard om een kijkje te nemen in ons aanbod hier bij Proforto!

Werklaarzen heren met verschillende veiligheidsnormeringen

Wanneer je over wenst te gaan tot het aanschaffen van een werklaars voor heren is het altijd van belang om rekening te houden met de vereiste veiligheidsnormering. Deze kan uiteraard sterk afhankelijk zijn van het beroep in kwestie dat je uitoefent. Eén van de verschillende opties die in ons assortiment kan worden teruggevonden is de S4 werklaars voor heren. Dit type van werklaarzen zijn volledig gemaakt van rubber of polymeren. Bovendien zijn ze uitgerust met een beschermende neus en beschikken ze over een antistatische zool evenals een energie-absorberende hak. De geprofileerde loopzool zorgt er samen met de penetratie bestendige tussenzool voor dat een uitstekende bescherming van je voeten kan worden gegarandeerd.

Het grootste assortiment heren werklaarzen

In ons assortiment met werklaarzen heren zijn uiteraard ook nog de S5 varianten terug te vinden. Het betreft hier veiligheidslaarzen heren die beschikken over een veiligheidsneus 200J, een antistatische zool, een energie-absorberende hak evenals een geprofileerde loopzool en penetratiebestendige tussenzool tot 1100 N. Dit alles maakt dit type van werklaarzen voor heren tot de veiligste die er op de markt verkrijgbaar zijn. In ieder geval mag het duidelijk zijn, welke werklaarzen heren jij ook wenst te bestellen, het behoort allemaal zonder probleem tot de mogelijkheden hier bij Proforto!

Werklaarzen heren koop je bij Proforto

De beste werklaarzen mannen koop je natuurlijk bij Proforto. Daar vind je niet alleen het allergrootste assortiment, maar ook de beste merken! Denk aan Grisport, Bata en Buckler Boots. Kwalitatieve werklaarzen heren van het beste materiaal, een fijne pasvorm en de juiste veiligheidsnormering. Heb je nog vragen of vind je het lastig om een keuze te maken? Dan staat ons team met productexperts voor je klaar. Zij kunnen je helpen met al je vragen en voorzien van advies om heren werklaarzen te kiezen die bij jou passen. Daarnaast profiteer je altijd van snelle verzending, gratis levering en gratis retourneren.

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina