chat

Werksokken

Op zoek naar bijpassende werksokken voor je nieuwe werkschoenen, of zijn je oude versleten? Bekijk hieronder het aanbod werksokken bij Proforto en profiteer van extra comfort! Ben je specifiek opzoek naar werksokken voor heren? Bekijk dan hier de Werksokken heren.
Lees meer

66 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

66 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Werksokken online kopen

Werksokken kunnen het verschil maken: ze zorgen ervoor dat een werkschoen net wat comfortabeler om je voeten zit.

Werksokken bieden extra bescherming!

Naast werkschoenen hebben ook werksokken een beschermende functie. Zo beschermen werksokken jouw voeten extra tegen hitte of kou. Daarnaast zorgt een werksok er ook voor dat de huid van jouw voeten niet continu tegen de - doorgaans oncomfortabele en ruwe - binnenzijde van de werkschoen schuurt. Hiermee voorkom je nare verwondingen aan je voeten zoals blaren.

Verschillende soorten werksokken

De juiste werksokken verlagen de impact van zweetvoeten en dus van nare geurtjes. In het assortiment van Proforto vind je diverse soorten werksokken: sokken die op het gebied van kwaliteit en comfort veel verder gaan dan normale sokken.

‘Cool’ werksokken

Cool werksokken zijn geschikt voor werkzaamheden in een warme omgeving en zijn in de regel herkenbaar door een blauwe streep en/of ‘cool’ in de benaming. Deze werksokken zorgen ervoor dat je voeten aangenaam verkoelt worden. De sokken hebben een speciale werking, waardoor zweet afgevoerd wordt en je voeten koel en droog blijven.

Thermo werksokken

Thermo werksokken hebben de omgekeerde eigenschap van ‘Cool’ werksokken: ze houden je voeten lekker warm en vochtvrij bij werkzaamheden in koude omgevingen. Doordat deze sokken over het algemeen gemaakt worden van speciale wol kunnen ze gewoon in de wasmachine. Thermo sokken zijn te herkennen aan een rode marketing en/of de benaming ‘thermo’. In het Proforto assortiment vind je werksokken van de merken:

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina