chat

Valbeveiliging

Valbeveiliging is in bepaalde sectoren essentieel. Ook al neem je andere maatregelen, dan nog kan het nodig zijn om een harnas te dragen. Bij Proforto vind je diverse sets valbeschermingsaccessoires waarmee je onder alle omstandigheden veilig kunt werken. Bestel direct in onze webshop en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Lees meer

121 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

121 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

In welke sectoren wordt valbeveiliging aanbevolen?

Valbeveiliging wordt aangeraden tijdens werkzaamheden waarbij je een ernstige val kunt maken. Den bijvoorbeeld aan bouwvakkers, gevelreiniging, montage en dakdekkers. Natuurlijk neem je ook andere maatregelen zoals een veilige steiger om op te werken. Maar soms ben je toch afhankelijk van een goed harnas om je te behoeden voor een val. Vallen kan dodelijk zijn maar het kan ook ernstig, blijvend letsel veroorzaken. Zorg er dus voor dat jij of je personeel goed beschermd is als er gewerkt wordt op hoogte.

Kies de juiste set valbeveiliging

Bij Proforto kun je een keuze maken uit verschillende sets valbeveiliging. We hebben bekende en betrouwbare merken zoals 3M en Portwest. In de beschrijving bij ieder product lees je meer informatie over valbeveiliging en de toepassingen daarvan. Je kunt een set bestellen maar ook losse onderdelen als er iets vervangen moet worden. Controleer materialen voor valbeveiliging altijd op slijtage of schade voordat je ze gebruikt. Doe dit voor ieder gebruik, ook als het om nog relatief nieuwe producten gaat.

De beste valbeveiliging koop je bij Proforto

Wil je tijdens je werk kunnen beschikken over uitstekende valbeveiliging? Bekijk dan het assortiment van Proforto. Als je twijfelt welke materialen voor jouw situatie de beste keuze zijn dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. Stuur een bericht met je vraag via de online chat en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Ben je ook op zoek naar goede en duurzame werkkleding die onder het harnas gedragen kan worden? Of zoek je goede werkschoenen met veiligheidsklasse? Die heeft Proforto ook in het assortiment. Je kunt dus in één aankoop een complete outfit bestellen voor jezelf of voor je personeel.