chat

Bata Werkschoenen

Bata Werkschoenen

Bata werkschoenen, de werkschoenen als je kiest voor kwaliteit, veiligheid en bescherming. Voor veel Bata modellen geldt voor 23:00 besteld, morgen in huis! Proforto zorgt niet alleen dat je Bata werkschoenen morgen in huis zijn maar ook is de verzending geheel gratis. De Bata werkschoen is tijdloos en duurzaam, een werkschoen waar je lang plezier van hebt. Bekijk bijvoorbeeld eens de S3 werkschoenen van Bata.

Lees meer

150 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Prijzen zijn exclusief BTW.

150 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bata werkschoenen goedkoop online kopen bij Proforto.nl

Het familiebedrijf Bata is opgericht in 1894 in Tsjechië. Door slim ondernemerschap, mechanisering en scherpe prijzen is Bata al snel één van Europa's leidende producten geworden in schoenen. Het bedrijf is in de jaren '30 al succesvol in Zwitserland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Joegoslavië, Polen, India en Nederland. Innovatie en een continue aandacht voor onderzoek ligt aan de basis voor dit succes.

Bata werkschoenen: de beste keuze voor jou!

In de industrie loop je al gauw zo'n 900 kilometer per jaar. Het is dus belangrijk om een kwalitatief paar schoenen aan te schaffen die je beschermen. Een goede veiligheidsschoen moet niet alleen bescherming bieden aan de klant. Een goede veiligheidsschoen dient jou in de industrie ook fit te houden. Dat is het uitgangspunt van The Energy Footwear.

De veiligheidsschoenen moeten ervoor zorgen dat je minder snel vermoeid raakt, scherper blijft. Hierdoor moet de kans op ongelukken ook verkleind worden.

Waarom kiezen voor Bata werkschoenen?

Bata is leidend in technologische innovatie, omdat gewone veiligheidsschoenen je voeten enkel ondersteunen en beschermen. Bata brengt bescherming naar een nieuw level. Door samenwerkingsverbanden met wetenschappers en uitgebreide tests loopt het bedrijf voor op technologisch gebied in de industrie. Met als resultaat, werkschoenen die door de perfecte pasvorm de beste ondersteuning bieden. Bata is de eerste producent van veiligheidsschoenen in Europa die door het bedrijf SATRA een accreditatie ontvangt. Het bedrijf krijgt deze certificering, omdat het hoogwaardige testapparatuur gebruikt, laboratoriumpersoneel opleidt en zorgt voor geconditioneerde condities. Bata Industrials streeft tevens naar het hoogste niveau van kwaliteitsmanagement systemen. Dit blijkt onder andere uit de ISO 9001 erkenning, die voor het eerst in 1996 werd toegekend.

Shop nu Bata werkschoenen online bij Proforto

Bata hecht veel waarde aan bescherming en veiligheid. De schoenen bieden de vereiste veiligheidseisen en worden binnen het assortiment geproduceerd volgens internationale veiligheidsnormen. Bij Proforto.nl profiteer je uiteraard van onze uitstekende voorwaarden en kundige klantenservice.