•  (8,8/10)

Kinderoveralls

4 resultaten

Filter

 • -10%
  RoodFlesgroenMarineblauwKorenblauwMeer kleuren beschikbaar

  Sodaro Mace Kinderoverall

  € 24,94 € 27,72 excl. btw
  Je bespaart € 2,78
  € 30,18 € 33,54 incl. btw
  Je bespaart € 3,36 Je bespaart 10%
  Bekijk en bestel
 • KorenLimePinkRood

  Storvik kinder overall Nicky

  < 23u, morgen in huis < 23u besteld, morgen in huis
  € 16,49 excl. btw
  € 19,95 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • KorenblauwRood

  HAVEP Kids Overall Kinderrally 2161

  € 25,38 excl. btw
  € 30,71 incl. btw
  Bekijk en bestel
 • -5%
  RoodKorenblauw

  Orcon Pietertje Kinderoverall

  € 28,19 € 29,67 excl. btw
  Je bespaart € 1,48
  € 34,11 € 35,90 incl. btw
  Je bespaart € 1,79 Je bespaart 5%
  Bekijk en bestel

4 resultaten

Filter

Kinderen houden er van om zich lekker vuil te maken. Daar zijn de ouders vaak heel wat minder gelukkig mee, in het bijzonder wanneer nog maar net nieuwe, mooie en vooral dure kleren zijn gekocht. Gelukkig bestaat daar een uitstekende oplossing voor. Je kan er namelijk gewoon voor kiezen om speciale kinderoveralls te kopen. Dergelijke overalls zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en beschikken over een bijzondere kwaliteit. Ze kunnen perfect worden gedragen tijdens het buiten spelen, maar daarnaast zijn ze ook fantastisch wanneer je kinderen bijvoorbeeld een handje willen toesteken in de tuin. Ben jij ook op zoek naar één of meerdere mooie en vooral kwalitatieve en betaalbare kinderoveralls? Zoek dan niet verder en ontdek ze snel in het assortiment hier bij Proforto!

Ruime keuze aan kwalitatieve kinderoveralls

Kinderoveralls zijn in ons assortiment terug te vinden in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Niet alleen is het bijvoorbeeld mogelijk om een exemplaar te kopen van diverse merken zoals HAVEP, Orcon evenals Storvik, daarnaast zijn ze eveneens verkrijgbaar in meerdere, uiteenlopende kleur(combinaties). Zou je graag je kinderoveralls willen personaliseren? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Zowel het laten bedrukken als het borduren van de kinderoveralls die je bij ons bestelt is zonder enig probleem mogelijk.

Bestel jouw kinderoverall nu hier bij Proforto!

Veel ouders vinden het fantastisch dat hun kinderen op een zeker ogenblik de voordelen van kinderoveralls ontdekken. Op deze manier wordt de gewone kleding niet langer nodeloos vuil gemaakt en bovendien zijn ze ook nog eens verkrijgbaar tegen een scherp prijskaartje. De kinderoveralls die in ons assortiment zijn terug te vinden zijn eveneens vaak uitgerust met verschillende zakken waardoor je kind er heel wat in kwijt kan. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, indien je op zoek bent naar één of misschien zelfs meerdere kinderoveralls om aan te schaffen is het beslist de moeite waard om daarvoor een beroep te doen op de mogelijkheden die zijn terug te vinden hier bij Proforto!