Werkklompen

Veel Nederlandser dan werken op werkklompen wordt het niet. Bij werkklompen wordt vaak gedacht aan de houten varianten waar Nederlanders zo bekend om staan, maar het aanbod aan professionele werkklompen is veel groter wanneer je bij Proforto bestelt. Bij ons vind je werkschoeisel in alle soorten en maten en uiteraard kun je altijd uit voorraad bestellen. Dat betekent onder andere dat je de bestelling al binnen zeer korte tijd aan de deur kunt verwachten, zodat je je nieuwe werkkleding direct uit kunt proberen.

Lees meer

83 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

83 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Werkklompen voor elk beroep en elke professional

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en prettige klomp om mee te kunnen werken, dan vind je alle geschikte opties op deze pagina. Je kunt hierbij denken aan schoeisel voor in de tuin, maar ook medische klompen en varianten met een stalen neus zodat je ook gewoon in de bouw aan het werk kunt met deze topproducten.

Weet je al wat je ongeveer nodig hebt? Kijk dan eens naar het brede assortiment, zodat je direct een model kunt kiezen dat bij jouw past. Klik je op de afbeelding, dan kom je op de pagina waar je alle eigenschappen en maten vindt, zodat je direct de juiste variant kunt bestellen.

Werkklompen online bestellen voor jezelf of voor je personeel

Het is belangrijk dat iedereen prettig aan het werk kan. De juiste werkkle