chat

Brandvertragende Overalls

Een brandvertragende overall biedt extra bescherming als je aan het werk bent op een plaats waar gemakkelijk brand kan ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van laswerkzaamheden. Maar ook op andere plaatsen waar je het risico loopt om vlam te vatten is het aan te raden om te kiezen voor een vlamvertragende overall van Proforto. Je hebt de keuze uit diverse modellen en merken, geschikt voor zowel dames als heren.

Lees meer

23 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

23 resultaten

Filter

Waarom een brandvertragende overall?

De keuze voor een brandvertragende overall is logisch als het risico bestaat dat je met vuur of smeulende materialen in aanraking komt. In de afvalverwerking worden daarom brandvertragende overalls gedragen. Ook al lijkt het risico niet zo groot, als je kleding vlam vat kan het in een paar seconden misgaan. Sommige materialen zijn zo brandbaar dat je in no time in lichterlaaie staat. Dan is het lastig om het vuur nog snel te blussen en daarmee het risico op ernstige verwondingen groot. Bedrijven waar het brandgevaar groter is dan gemiddeld moeten er daarom voor zorgen dat hun medewerkers kleding dragen die ze zo goed mogelijk beschermt.

Laat een brandvertragende overall bedrukken

Bij Proforto kunnen we een brandvertragende overall bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Op die manier ben jij of zijn je medewerkers altijd goed herkenbaar. Dit is handig op een bouwplaats, bij werkzaamheden langs de openbare weg of als je elders op locatie werkt. Het is daarnaast natuurlijk ook een prima reclame. Een vlamvertragende overall kan op verschillende manieren worden bedrukt. Je kunt je voorkeuren aangeven bij je bestelling. Je kunt ook direct het bestand met je logo toevoegen. Heb je een professioneel bedrijf een logo laten ontwerpen, vraag hen dan naar een bestand in het juiste bestandsformaat. Op die manier wordt de bedrukking in hoge kwaliteit aangebracht voor een mooi resultaat.

Welke brandvertragende overall kies je?

Bij Proforto kun je verschillende modellen en merken brandvertragende overalls bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een Amerikaanse overall of een overall met high visible kenmerken. We hebben diverse merken voor je, zoals HAVEP, Snickers of Portwest. Selecteer bij je bestelling de juiste maat en geef je order direct aan ons door. Levering kan al binnen enkele werkdagen.

Bestel een brandvertragende overall online

Een brandwerende overall bestellen is bij Proforto zo geregeld. Als je de overall wilt laten bedrukken gaan we meteen voor je aan de slag zodra je bestelling bij ons binnen is. Als je advies wilt over het kopen van een vlamvertragende overall dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers staan voor je klaar om je bij je keuze te helpen.