chat

Puma Werkschoenen

Wie Puma hoort denk vrijwel direct aan de trendy sportschoenen. Goed nieuws - dit trendy sportmerk is ook actief in de markt voor veiligheidsschoenen. Ben jij dus op zoek naar werkschoenen die niet alleen superveilig zijn, maar er ook heel hip uit zien? Dan vind jij ongetwijfeld de werkschoen die bij jou past binnen de collectie Puma werkschoenen van Proforto. Bij Proforto bieden we onder andere een ruim assortiment Puma S3 werkschoenen.

Lees meer

54 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

54 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Veilig werken met Puma werkschoenen

Puma is hét merk voor werkschoenen. Als je veilig wilt kunnen werken en ook nog eens gesteld bent op comfort dan kies je voor Puma veiligheidsschoenen. Ze zijn er met verschillende veiligheidsklassen. S1P, met beschermende tussenzool en S3, met daarnaast ook een stalen neus. De schoenen zijn waterbestendig zodat je er onder alle omstandigheden prettig mee kunt werken. Ook in de sport wordt er vaak op Puma’s gelopen, het merk geniet als schoenen leverancier wereldwijde faam.

Puma werkschoenen van verschillende materialen

Puma schoenen worden gemaakt van verschillende materialen. Je kunt kiezen voor leren schoenen, die optimale veiligheid bieden met veiligheidsklasse S3. Maar als je liever een lichtgewicht schoen draagt en optimale bescherming niet nodig is dan kun je ook kiezen voor Puma werkschoenen gemaakt van suède of textiel. Op die manier kun je je schoenen ook gemakkelijk laten matchen met je kleding, ongeacht of je bedrijfskleding draagt of je eigen kleding.

Waarom kiezen klanten voor Puma werkschoenen?

Dat veel klanten van Proforto kiezen voor Puma als ze op zoek zijn naar fijne werkschoenen of veiligheidsschoenen is niet zo vreemd. Velen kennen het merk immers van de sportschoenen en sportkleding. De kwaliteit is altijd prima en je koopt dus een duurzaam paar schoenen waar je lang plezier van hebt. Ook het feit dat bekende sporters Puma dragen is voor sommigen reden om voor dit merk te kiezen. Wat jouw beweegredenen ook zijn, weet dat je in de webshop van Proforto voor Puma producten altijd de beste prijs betaalt.

Puma werkschoenen online bestellen

Ben je op zoek naar een mooi paar Puma werkschoenen? Bekijk dan zeker het ruime aanbod in de webshop van Proforto. Je kunt gemakkelijk vergelijken en je keuze maken. Heb je dat gedaan dan bestel je direct online. Je nieuwe Puma schoenen worden binnen één tot twee werkdagen bezorgd. Is jouw maat uitverkocht? Informeer dan bij de klantenservice wanneer deze weer leverbaar is.

Puma werkschoenen bestellen voor je medewerkers

Wil je dat jouw personeel op goede (veiligheids)schoenen loopt? Bestel dan Puma werkschoenen in de webshop van Proforto. Als het om een grotere order gaat kunnen we je vaak een offerte op maat aanbieden met een extra scherp aanbod. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Zij kunnen je ook deskundig advies geven bij het maken van een goede keuze, gebaseerd op jouw eisen of voorkeuren.