chat

Werkpolo Bedrukken

Laat een werkpolo bedrukken bij Proforto. Ideaal als kleding voor jezelf of voor je personeel. De opdruk kan groot op de borst of rug worden gezet maar ook subtiel op de linker- of rechterborst of op een mouw. Proforto heeft ruime ervaring met het bedrukken van polo’s en andere werkkleding. Profiteer van scherpe prijzen, prima service en snelle levering van je order.

Lees meer

157 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Prijzen zijn exclusief BTW.

157 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Laat een werkpolo bedrukken voor goede herkenbaarheid

Een werkpolo heren en werkpolo dames laten bedrukken heeft meerdere voordelen. Zo is personeel snel herkenbaar, wat voor klanten of bezoekers erg prettig is. Op een druk terras herken je meteen het bedienend personeel. Op een drukke beurs zie je meteen welk bedrijf iemand vertegenwoordigt. In een winkel zie je direct wie tot het personeel behoort. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om hun personeel te laten werken in een werkpolo die ze hebben laten bedrukken met het logo of de naam van het bedrijf.

Een werkpolo laten bedrukken met een vrije tekst

Natuurlijk kun je ook een werkpolo bedrukken met een vrije tekst. Denk bijvoorbeeld aan een functiebenaming. Dit heeft als voordeel dat iedereen meteen ziet wat iemands functie is, bijvoorbeeld op een festival. Maar je kunt ook bepaalde zaken onder de aandacht brengen, zoals een bedrijfsjubileum. Ook voor andere speciale gelegenheden kan Proforto een werkpolo bedrukken voor je medewerkers. Denk onder andere aan de deelname aan een sportief evenement. Voordat je opdracht wordt uitgevoerd krijg je altijd een proefdruk per e-mail toegestuurd. Deze kun je beoordelen. Als je nog opmerkingen hebt kan de opdruk eventueel worden aangepast. Ga je akkoord dan wordt je opdracht uitgevoerd en zo snel mogelijk geleverd.

Kies de professional voor werkpolo bedrukken

Bij Proforto kun je zonder zorgen een werkpolo laten bedrukken. Het is voor ons dagelijkse routine. Daar komt bij dat wij een ruim assortiment werkpolo’s hebben waar je uit kunt kiezen. We hebben bekende merken in ons assortiment zoals Blaklader, Mascot en Lemon & Soda. Of je nu kiest voor een Tricorp polo of een Mascot polo shirt bedrukken, alles kan geregeld worden. Vind je het lastig om een goede keuze te maken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Je bereikt ze snel via de online chat. Een medewerker doet graag een suggestie aan de hand van je wensen of eisen.