chat

Werklaarzen S3

Vind de werklaars die bij jou past in de categorie ‘werklaarzen S3’. Deze laarzen hebben een beschermende neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen en een penetratie bestendige tussenzool met energieabsorberende hak. Doordat deze werklaarzen gemaakt zijn van leder zijn ze robuust en tot 60 minuten waterdicht. Ideaal dus voor het echte zware werk. Ook bieden wij Werklaarzen heren, Werklaarzen dames, Werklaarzen waterdicht en Werklaarzen gevoerd. Bestel je werklaarzen vandaag nog bij Proforto en profiteer van goede klantenservice, gratis verzending en gratis retourneren.

Lees meer
Keuzehulp

96 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

96 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Werklaarzen S3

Op het ogenblik dat je van plan bent om bepaalde werkschoenen te kopen is het altijd van belang om met verschillende aspecten rekening te houden. Voor bepaalde sectoren is het bijvoorbeeld interessanter om te kiezen voor werklaarzen in plaats van gewone werkschoenen. Daarnaast kan het een vereiste zijn voor je veiligheid om te kiezen voor specifieke werklaarzen S3. Door gebruik te maken van dit type van laarzen wordt er niet alleen een uitstekende bescherming gegarandeerd, daarnaast zijn ze tijdens het werken ook nog eens verrassend comfortabel. De werklaarzen S3 die wij hebben opgenomen in ons assortiment zullen dan ook iedereen vanaf de eerste minuut weten te overtuigen! Bekijk ook eens onze topmerken voor werklaarzen zoals: Atlas werklaarzen, Grisport werklaarzen, Emma werklaarzen, Gevavi werklaarzen en Buckler boots.

Waarom kiezen voor werklaarzen S3?

Aan het gebruik van S3 werklaarzen zijn verschillende interessante voordelen verbonden. Allereerst is het zo dat deze laarzen altijd zijn voorzien van een beschermende neus evenals een gesloten hiel. Dit zorgt er voor dat je voet reeds behoorlijk wordt beschermd tegen allerhande bedreigingen. Er is echter meer. Wanneer we verder gaan kijken stellen we namelijk eveneens vast dat S3 werklaarzen altijd zijn voorzien van antistatische eigenschappen. Daarnaast hebben ze een tussenzool die penetratie bestendig is evenals een energie-absorberende hak. Al deze verschillende voordelen zorgen er niet alleen voor dat deze werklaarzen jouw precies die veiligheid bieden waar je naar op zoek bent, maar dan wel gecombineerd met een ultiem draagcomfort. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Bestel jouw werklaarzen S3 vandaag nog!

De S3 werklaarzen die verkrijgbaar zijn hier in het assortiment bij Proforto zijn stuk voor stuk afkomstig van bekende en gerenommeerde merken. Bovendien zijn al deze exemplaren gemaakt van leder wat ze niet alleen stijlvol, maar ook lekker robuust maakt. Tel daarbij op dat ze tot wel 60 minuten waterdicht zijn en het mag duidelijk zijn dat deze laarzen interessant zijn voor vakmensen uit diverse sectoren. Wil jij ook graag kunnen genieten van de sublieme kwaliteit waar werklaarzen S3 over beschikken? Haal ze dan vandaag nog in huis hier bij Proforto en geniet niet alleen van een snelle, maar ook van een gratis levering!

Ontdek ook deze veiligheidsklassen


Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina