chat

Gereedschapskoffer

Als vakman, of -vrouw natuurlijk, kun je niet zonder een goede gereedschapskoffer. Hierin berg je je vertrouwde en onmisbare gereedschappen en kleine materialen overzichtelijk op. Op die manier kun je snel en efficiënt werken. Bij Proforto vind je het complete assortiment van de STANLEY gereedschapskoffers. Bekijk de verschillende modellen, maak je keuze en bestel direct online in de webshop. Je order wordt direct verwerkt en heb je de eerstvolgende werkdag in huis.

Lees meer
20220926 - Cashback (VERLENGD) (week 40)

79 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

79 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Aan welke eisen moet jouw gereedschapskist voldoen?

Als je op zoek bent naar een gereedschapskist dan heb je vast een paar eisen. Het formaat is vaak het belangrijkste. Je moet de gereedschapskist makkelijk mee kunnen nemen maar hij moet ook genoeg ruimte hebben voor alle gereedschappen die je wilt meenemen. Vandaag de dag maken monteurs vaak gebruik van een trolley om hun gereedschap te vervoeren. Dat is natuurlijk comfortabeler, maar niet overal ideaal. Soms is de locatie waar je gaat werken niet bereikbaar met een rollende koffer. Dan kies je voor een draagbare en comfortabele gereedschapskist. Deze moet beschikken over handig ingedeelde opbergvakken zodat je je gereedschappen en kleine materialen zoals schroeven, bouten en moeren snel kunt vinden. Op die manier kun je snel en efficiënt werken.

Koop de juiste gereedschapskist bij Proforto

Een gereedschapskist kopen, daar moet je even goed over nadenken. Pas als je weet wat je wilt en waar jouw nieuwe gereedschapskist aan moet voldoen kun je immers een goede keuze maken. Weet je bijvoorbeeld de minimale of maximale maten dan kun je daarop selecteren. Als je het desondanks lastig vindt om te vergelijken en te kiezen dan kun je altijd een beroep doen op onze klantenservice. Zij helpen je graag met goede tips of een product suggestie. Je bereikt de klantenservice eenvoudig via de online chat. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Ook voor werkkleding, eventueel voorzien van je bedrijfslogo, en goede werkschoenen met veiligheidsklasse kun je shoppen bij Proforto. We zijn de grootste online winkel voor werkkleding, schoenen en accessoires.