chat

Allround Werkhandschoenen

Bij Proforto vind je een ruim assortiment allround werkhandschoenen. Geschikt voor verschillende disciplines, of je nu werkt in de tuinbouw, de afvalverwerking of de gezondheidszorg. Je kunt de werkhandschoenen direct online bestellen. We zorgen ervoor dat je je bestelling de eerstvolgende werkdag in huis hebt. Mocht je niet helemaal tevreden zijn dan is retourneren gratis.

Lees meer

318 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/7
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

318 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/7
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Draag allround werkhandschoenen voor veilig werken

Goede allround werkhandschoenen zijn een must als je werk doet waarbij je je handen moet beschermen. Dat kan zijn tegen vuil, maar ook tegen scherpe voorwerpen. Als je in de afvalverwerking werkt weet je nooit waar je mee te maken kunt krijgen. Als hovenier of bosbouwer kunnen doornen en scherpe takken voor nare verwondingen zorgen. Draag dus altijd goede bescherming. Heb je personeel in dienst dan is het natuurlijk jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat zij veilig hun werk kunnen doen. Bestel dus topkwaliteit allround werkhandschoenen bij Porforto.

Verschillende merken en uitvoeringen van allround werkhandschoenen

Bij Proforto vind je alle bekende merken allround werkhandschoenen. We hebben onder andere werkhandschoenen van Blaklader, OXXA Safety Products, Majestic en ATG Gloves. Je kunt in het menu op de website je favoriete merk selecteren zodat de keuze wat overzichtelijker wordt.

Kies de juiste maat allround werkhandschoenen

Bij het bestellen van allround werkhandschoenen is het belangrijk dat je de juiste maat koopt. Kies je favoriete merk en selecteer op de productpagina de juiste maat. Klik op de link op de productpagina voor een handige maattabel.

Koop nu allround werkhandschoenen voor de beste prijs

Bij Proforto kun je allround werkhandschoenen kopen voor de beste prijs. Bestel direct online en we zorgen ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt. Vind je het lastig om een keus te maken uit ons ruime aanbod? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Je bereikt onze medewerkers het snelst via de online chat. Stuur een berichtje en je krijgt snel een reactie. Bij Proforto vind je ook een uitgebreid assortiment bedrijfskleding en werkschoenen met veiligheidsklasse. Stel een complete outfit samen en laat de kleding indien gewenst voorzien van een bedrijfsnaam of logo.