• Gratis verzenden vanaf €35,- ex. btw
  • Gratis retourneren
  • Grootste assortiment
  • Snelle levering
  • Bereikbaar tussen 09:00 en 22:00
  •  (8,7/10)

Werkkledij

Werkjassen
Werkbroeken
Werktruien
Werkvesten
Werkshirts
Werkpolo's
Overalls
Accessoires

De top werkkleding merken bij Proforto


bp werkkleding
Blaklader werkkleding
Carhartt werkkleding
Cat werkkleding
Clique werkkleding
Dassy werkkleding
Tricorp werkkleding
Dickies werkkleding
Fristads werkkleding
Havep werkkleding
Helly Hansen werkkleding
Jobman werkkleding
Orcon werkkleding
Regatta werkkleding
Result werkkleding
Snickers werkkleding
Storvik werkkleding

Werkkledij online kopen

Ben je op zoek naar werkkledij? Proforto heeft een ruim assortiment aan werkkleding waarmee je als bedrijf, zelfstandige of klusser uitstekend voor de dag komt. Ons assortiment bestaat uit werkbroeken, werkjassen, overalls, werktruien, werkshirts, thermokledij, schilderskledij, accessoires voor je werkkledij en nog veel meer. Deze werkkledij hebben wij voor mannen en voor vrouwen. In ons assortiment vind je ook gespecialiseerde werkkleding zoals zorgkledij en horecakledij. Bij Proforto is het grootste scala aan werkkledij merken te koop, vrijwel ieder merk in de markt is bij ons met een groot productscala verkrijgbaar.


Werkkledij is er om te beschermen tegen vuil, stof, gevaarlijke stoffen en voor het beschermen van de onderkledij. Werkkledij kan ook bescherming bieden tegen koude omstandigheden, zowel binnen als buiten. Voor sommige situaties kan reflectiekledij benodigd zijn, zodat jij of jouw werknemers/collega's voldoende zichtbaar zijn. Stoffen zijn voor werkkleding zeer belangrijk, de uiterst stevige stof cordura is zeer populair bij zowel dragers als fabrikanten. De werkkledij in ons assortiment voldoet aan de EN ISO 13688 normen. Voor speciale omstandigheden hebben wij ook kledij die aan meer normen voldoen, zoals bij bescherming tegen water, kou, vlammen en slechte zichtbaarheid.


Goedkope werkkledij voor verschillende beroepsgroepen

Bij Proforto vind je werkkledij die geschikt is voor allerlei verschillende beroepsgroepen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld werkkleding voor de bouw, voor de zorg, voor schilders en hoveniers, maar ook voor in de horeca. In de horeca is werkkledij nodig voor hygiënische doeleinden. Voor het beschermen en warm houden van voeten bieden wij verschillende sokken aan in ons assortiment. Maar neem ook eens een kijkje bij onze andere accessoires, want je wilt natuurlijk goed voorbereid aan de slag.


Flinke korting op werkkleding

Bij Proforto is werkkledij met flinke kortingen te koop. Zo krijg je vanaf €250,- direct 2,5% korting op je bestelling die kan oplopen tot 10%.

Bij Proforto beschikken we over een kundige klantenservice die via telefoon en e-mail voor je klaar staan. Denk je erover om bij Proforto je werkkledij te bestellen? Wij leveren supersnel uit, dit doen wij zelfs zonder verzendkosten bij een bestelling vanaf €35,-. Wij proberen al onze klanten tevreden te stellen en tevreden te houden. Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling of producten dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren of omruilen. Wil je graag werkkledij met jouw logo laten bedrukken? Bij ons is het mogelijk om je werkkleding te laten bedrukken of borduren. Onze klantenservice is beschikbaar voor al jouw vragen op het gebied van werkkledij en zijn te bereiken op +31(0)247113346 of klantenservice@proforto.nl. Proforto is er om al jouw werkkledij te bestellen!