chat

Leren Werkhandschoenen

Leren werkhandschoenen worden gekenmerkt door hun degelijkheid. Daarom worden ze in veel branches gedragen. In de automotive, door bouwvakkers, installatiemonteurs en fabrieksarbeiders. Bij Proforto vind je een uitgelezen collectie handschoenen van leer en kunstleer. Bestellen is heel eenvoudig via de webshop. We leveren je bestelling de eerstvolgende werkdag bij je af. Retourneren is gratis en verzendkosten zijn gratis vanaf een bepaald bedrag.

Lees meer

42 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

42 resultaten

Filter

Waarom kies je voor leren werkhandschoenen?

Leren werkhandschoenen zijn stevig en degelijk. Daardoor bieden ze je handen optimale bescherming als je aan het werk bent. Verwondingen aan vingers en handen kunnen zeer ingrijpend zijn. Daar komt bij dat werken met koude handen zeker geen pretje is. Leren werkhandschoenen kunnen beide voorkomen. Draag je handschoenen altijd, zodat je nooit per ongeluk toch met blote handen aan het werk gaat waar dat niet de bedoeling is.

Leren werkhandschoenen in diverse kleuren en modellen

Het is zeker niet zo dat leren werkhandschoenen er alleen in het zwart of bruin zijn. Je kunt ze in diverse kleuren bestellen. Bij Proforto hebben we meerdere merken in het assortiment waar je uit kunt kiezen, waaronder Solid Gear, Majestic en Blaklader. Binnen deze merken kun je vaak weer kiezen uit verschillende opties. Leren werkhandschoenen zijn er uiteraard voor zowel dames als heren. Bij het plaatsen van je bestelling kun je de gewenste maat aangeven. Gebruik hiervoor de maattabel op de productpagina van de handschoenen van je keuze. Zorg in ieder geval dat de handschoenen gemakkelijk aan en uitgetrokken kunnen worden en dat je er onder alle omstandigheden goed mee kunt werken.

Bestel leren handschoenen tegen de beste prijzen bij Proforto

Ben je op zoek naar mooie, maar vooral functionele en comfortabele leren werkhandschoenen? Bestel dan bij Proforto. Hier kun je leren werkhandschoenen kopen in diverse uitvoeringen en stuk voor stuk voor een eerlijke prijs. Zorg ervoor dat je onder alle omstandigheden veilig kunt werken. Twijfel je welke werkhandschoenen in jouw geval de beste keuze zijn? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Een medewerker staat je snel te woord via de online chat of beantwoordt je vragen aan de telefoon of per e-mail. Bij Proforto kun je ook terecht voor werkkleding voor diverse branches en voor werkschoenen met veiligheidsklasse. Shop voor een complete werk outfit voor iedere beroepsgroep bij de grootste online leverancier van Nederland.