chat

Werkschoenen S1P

Werkschoenen met veiligheidsklasse S1P zijn ideaal voor diverse beroepen. De schoenen voldoen aan de eisen voor een S1 werkschoen maar ze hebben daarnaast nog iets extra’s, namelijk een zool die perforatie van onderaf voorkomt. Daarom worden deze schoenen vaak gedragen op bouwplaatsen, maar ook in fabriekshallen, distributiecentra en andere bedrijven. Bij Proforto vind je een uitgebreid assortiment werkschoenen die deze veiligheidsklasse hebben.

Lees meer
20220926 - Cashback (VERLENGD) (week 40)

241 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/6
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

241 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/6
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Overal veilig werken op S1P werkschoenen

Als je S1P werkschoenen draagt kun je veilig werken, ook als de omstandigheden niet ideaal zijn. Dankzij de versterkte zool hoef je niet bang te zijn dat schroeven of spijkers door de zool dringen en letsel aan je voeten veroorzaken. Voetletsel komt vaak voor bij beroepen in de bouw en andere sectoren. Het herstel duurt vaak lang en al die tijd kun je niet werken en ben je bovendien ook voor de rest ernstig beperkt in je mobiliteit. Daarom zijn veiligheidsschoenen op veel plaatsen verplicht. Werkschoenen S1P worden om die reden vaak gedragen.

Verschillende merken werkschoenen S1P

Bij Proforto heb je de keuze uit een ruim aanbod S1P werkschoenen. Je kunt kiezen voor lage of hoge modellen en uiteraard uit meerdere kleuren. S1P werkschoenen zijn beschikbaar voor zowel dames als heren en daarom verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 50. Bij het merk en type van je keuze zie je welke maten beschikbaar zijn. Je kunt S1P werkschoenen bestellen als je zzp’er bent maar natuurlijk ook voor privé gebruik. Bestel je voor de zaak en gaat het om meerdere paren? Neem dan vooraf contact op met de klantenservice, we bieden je dan graag een offerte op maat aan.

Werkschoenen S1P bestellen

Heb je werkschoenen S1P nodig? Bestel dan bij Proforto, dé specialist in werkschoenen en werkkleding. We hebben alle bekende merken zoals Safety Jogger, Maxguard en Puma. Je kunt in de webshop alle S1P werkschoenen gemakkelijk vergelijken en je keuze maken. Wil je advies bij je bestelling dan kun je via de online chat eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag. Je bestelling wordt snel verwerkt zodat je je order binnen één tot twee werkdagen in huis hebt.

Ontdek ook deze veiligheidsklassen


Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina