chat

Maxguard Werkschoenen

De werkschoenen van Maxguard blinken uit in kwaliteit en comfort. Maxguard is een Duits merk dat zowel in eigen land als daarbuiten veel faam heeft verworven. Veiligheidsschoenen met veiligheidskeurmerk S1P, S2 of S3 kun je direct online bestellen bij Proforto. Maxguard heeft ook een speciale schoen voor de zorg en de horeca. Werkschoenen van Maxguard zijn leverbaar in de maten 35 tot en met 50. Je bestelling wordt in veel gevallen de volgende werkdag geleverd.

Lees meer

14 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

14 resultaten

Filter

Maxguard werkschoenen goedkoop online kopen bij Proforto.nl

De Maxguard werkschoenen hebben een jarenlange bekendheid in Duitsland. Daar worden de werkschoenen met grote precisie geproduceerd. Het uitgebreide assortiment van Maxguard biedt voor elke bedrijfstak of beroep een mogelijkheid. Of je nu werkt in een magazijn, in de bouw of in de chemie. Maxguard heeft voor iedereen de geschikte schoen. De filosofie van Maxguard is er op gericht de eindgebruiker een zo goed mogelijke bescherming te bieden tegen alle mogelijke omstandigheden. Daarom bieden wij van Proforto.nl, deze werkschoen aan in ons assortiment.

Mogelijkheden van Maxguard werkschoenen

Het brede assortiment van Maxguard is uiteengezet in verschillende productlijnen. Deze hebben allen specifieke kenmerken die de schoen onderscheidt van andere werkschoenen

C-klasse: deze lijn van Maxguard kenmerkt zich MAX-FLEX, metaalvrije en zeer flexibele binnenzool.

D-klasse: deze lijn is speciaal ontworpen voor dames. Deze sportieve schoen is verkrijgbaar in trendy kleuren. De schoen biedt maximaal comfort door de ademende OnSteam® voering bij een optimale klimaatregeling. Daarnaast hebben de schoenen een antislip zool en beschikken ze over ESD.
 

E-klasse: deze lijn kenmerkt zich door de innovatieve max-light neusbescherming. De brede kunststof kap is getest tot 200 J en de flexibele voetzool biedt ideaal comfort.
 

G-klasse: de schoenen uit de G-klasse lijken normale schoenen zonder veiligheidsaspecten en daardoor goed draagbaar in combinatie met een een business outfit. De schoenen zijn echter voorzien van een stalen neusbescherming en een MAX-FLEX flexibele, metaalvrije tussenzool.
 

L-klasse: deze werkschoenen zijn bijzonder licht en zorgen voor een laag energieverbruik voor de drager. Daarnaast hebben de schoenen een, verwisselbare, inlegzool met dempende elementen voor een zacht voetbed op de drukpunten.
 

P-klasse: de schoenen uit de p-lijn zijn voorzien van een aluminium neusbescherming en MAX-FLEX antiperforatiezool die metaal vrij is. Tevens heeft de zool een bijzonder hoge slipvastheid. W-klasse: deze lijn onderscheidt zich door het bijzonder lage gewicht en de hoge functionaliteit. De dubbele PU laag maakt de schoenen zeer slipvast en door de comfortlaag werkt deze ook dempend. Daarnaast is de lijn gemaakt van waterproof en ademend leer en bestand tegen dierlijke vetten, olie, benzine, ontsmettingsmiddelen en een groot aantal chemicaliën.

X-klasse: deze schoenen van Maxguard hebben een kunsstof neusbescherming en heeft een thermische isolatie eigenschap. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van een metaalvrije MAX-FLEX antiperforatiezool.

Maxguard werkschoenen: de keuze voor jou

Je vindt bij Proforto een breed assortiment Maxguard werkschoenen in verschillende veiligheidsklasse. Bestel je online bij Proforto dan profiteer je van snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren. Kom je er niet helemaal uit welke werkschoen het beste voor jou is? Neem dan contact op met ons team met experts voor advies.