chat

Nitril Handschoenen

Nitril handschoenen zijn een goed alternatief voor latex. Bij Proforto kun je verschillende soorten handschoenen die gemaakt zijn van dit materiaal. We hebben wegwerp handschoenen en nitril handschoenen die je vaker kunt gebruiken. Bestellen regel je snel en eenvoudig via de online webshop. Je order wordt meteen verwerkt en heb je de volgende werkdag in huis. Prima service, ruime keuze en scherpe prijzen zijn de pluspunten van Proforto die onze klanten zo goed weten te waarderen.

Lees meer

42 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

42 resultaten

Filter

Nitril handschoenen als alternatief voor latex

Als je allergisch bent voor latex dan kun je nitril handschoenen dragen. De handschoenen die je bij Proforto kunt bestellen zijn goedgekeurd voor gebruik in de voedselindustrie en de gezondheidszorg. De wegwerp varianten zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door ze op te rollen. Doordat je geen last hebt van een eventuele latex allergie kun je deze handschoenen dragen zodat je veilig kunt werken. Het is nu eenmaal zo dat je onder bepaalde omstandigheden bescherming moet gebruiken, meestal om hygiënische redenen.

Gebruik sterke nitril handschoenen bij het werk

Nitril handschoenen zijn beresterk. Je trekt ze niet zomaar kapot. Je kunt de wegwerp variant zowel links als rechts dragen, je hoeft dus geen passend paar bij elkaar te zoeken. Je kunt deze handschoenen gebruiken als je met je handen in het water of in schoonmaakmiddel moet. Dankzij het goed aansluiten op de huid glijden ze niet van je handen. Zorg er uiteraard wel voor dat je de juiste maat kiest. Hiervoor kun je de maattabel voor handschoenen gebruiken. Een link vind je op de productpagina van de nitril handschoenen van je keuze.

Uitstekende nitril handschoenen bestel je bij Proforto

Wil je nitril handschoenen bestellen? Bij Proforto koop je ze voor een scherpe prijs. Je kunt kiezen voor wegwerp of voor handschoenen die kunnen worden hergebruikt. We hebben bekende merken in ons assortiment waaronder Marigold Industrial, Showa en Ansell. Vanwege het ruime aanbod kan het zijn dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken. In dat geval kan de klantenservice je deskundig advies geven. Stuur een berichtje via de online chat op de website en je wordt zo snel mogelijk te woord gestaan door een medewerker.