chat

Winterjassen

Bij Proforto ben je aan het juiste adres voor het bestellen van een werkjas winter voor het personeel. De maten variëren van 2XS tot aan 5XL en ook op het gebied van het materiaal is er meer dan genoeg keuze. Hierdoor weet je zeker dat de werkjassen altijd als gegoten zitten en ook nog eens geschikt zijn voor de werkzaamheden die buiten uit moeten worden gevoerd.

Lees meer

136 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

136 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

Een werkjas winter beschermt het personeel tegen wind en regen

Tijdens een gure dag in de herfst of dagen wanneer de temperaturen onder het vriespunt zakken, is het enorm belangrijk dat het personeel goed is aangekleed. Maar ook voor dagelijkse werkzaamheden in de koelcel, is warme werkkledij van cruciaal belang. Een werkjas heren winter en werkjas dames winter is daar in beide gevallen de ideale investering voor. Indien gewenst kunt je de jassen voorzien van een bedrukking of je laat de door jou gewenste print door ons borduren.

Grootste assortiment werkjas winter voor jou

Tijdens jouw werkzaamheden wil je er natuurlijk warm blij lopen. Daarom is de werkjas winter de beste keuze voor jou. Hierdoor blijf je lekker warm, droog en vooral veilig. Bij Proforto vind je het grootste assortiment winter werkjassen in verschillende maten, kleuren en materialen. Daar zit altijd een match bij voor jou. Wist je dat je ook kunt kiezen voor de optie winterjas bedrukken of borduren met een logo? Zo ga je representatief aan het werk.

Ruime keuze werkjas winter voor dames en voor heren

Naar wat voor soort model ben je op dit moment op zoek voor jouw bedrijf? Je hebt de keuze uit een winter werkjas voor dames en voor heren. De werkjassen zijn altijd voorzien van verschillende handige details, zoals steekzakken met ritssluiting, een capuchon en een wind- en waterbestendige stof.

Een winter werkjas in verschillende kleuren van verschillende merken

Voor wat voor soort werk jas winter je ook kiest, je wilt altijd vertrouwen op een uitmuntende kwaliteit en een jas die bestand is tegen intensief gebruik. Daarom hebben we ervoor gekozen om enkel de beste modellen van de beste merken in de collectie op te nemen. Kies bijvoorbeeld voor een van de luxe modellen van Dassy, HAVEP, 4Work, Clique, Helly Hansen, Mascot of Sioen. Op het gebied van kleur heb je bijvoorbeeld de keuze uit neutrale zwarte jassen of juist een felle oranje of gele kleur voor meer zichtbaarheid op de werkplaats. Of kies je specifiek voor een waterdichte werkjas deze winter? Alles is mogelijk!

De beste winter werkjas haal je snel in huis

Weet je op dit moment wat voor winter werkjas je wilt bestellen voor jouw personeel? Je profiteert in de webwinkel altijd van gratis verzending en gratis retourneren. Ook wordt je bestelling altijd erg snel op het door jou opgegeven adres bezorgd. Meer weten over een van de werkjassen uit de collectie? Neem dan een keer contact op met een van de medewerkers van het bedrijf.