chat

Vanglijnen

Vanglijnen worden gebruikt om iemand te zekeren die op hoogte werkt. Bij Proforto vind je topkwaliteit vanglijnen waarmee je onder alle omstandigheden veilig kunt werken. Bekijk ons aanbod in de webshop en bestel direct online. Je order wordt dezelfde dag nog verstuurd zodat je deze de volgende werkdag in huis hebt. Vanglijnen zijn er in diverse prijsklassen. Koop met de zekerheid dat je je bestelling altijd gratis kunt retourneren als je toch niet helemaal tevreden bent.

Lees meer

27 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

27 resultaten

Filter

Een vanglijn biedt optimale valbescherming

Door jezelf te zekeren met een vanglijn waarborg je zo goed mogelijk je veiligheid of die van je medewerkers. Er zijn specifieke beroepen waarbij valbescherming aan de orde is. Denk aan dakdekkers, medewerkers in de bouw, schilders en glazenwassers. Maar wellicht kun je zelf nog een ander beroep noemen waarbij dit belangrijk is. Een valbeschermingslijn wordt vastgemaakt aan een harnas dat de medewerker draagt. Mocht hij of zij het evenwicht verliezen dan breekt de vanglijn de val zodat er geen ernstig ongeluk gebeurt. Op die manier kun je onder alle omstandigheden veilig werken. Het is heel belangrijk om een vanglijn en andere accessoires voor valbescherming voor gebruik altijd goed te controleren op mogelijke beschadigingen. Vervang een vanglijn et schade direct en gebruik deze absoluut niet meer.

Koop valbescherming vanglijnen van duurzame kwaliteit

Bij Proforto koop je vanglijnen van uitstekende kwaliteit. Ze bieden de gebruiker optimale veiligheid bij het werken op hoogte. De medewerker kan de lijn zelf installeren en dus in principe alleen werken. Naast vanglijnen hebben we ook harnassen, ankerpunten en veiligheidshaken. Je kunt het jezelf nog makkelijker maken door een valbeveiliging set te bestellen. Zorg ook voor goede werkkleding en veiligheidsschoenen met de juiste veiligheidsklasse. Ook die vind je in onze webshop. Stel in één aankoop een complete outfit samen voor jezelf of voor je personeel. De klantenservice is er om je te adviseren over je aankoop. Je bereikt onze medewerkers snel en simpel via de online chat, maar je kunt uiteraard ook bellen of een e-mail sturen. In alle gevallen krijg je zo snel mogelijk antwoord op je vraag.