chat

Werktrui Bedrukken

Een werktrui bedrukken geeft je als ondernemer de mogelijkheid om de naam van je bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Extra reclame kan natuurlijk nooit kwaad. Bij Proforto kun je het complete assortiment aan werktruien in de webshop laten voorzien van een bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Hierbij profiteer je van de standaard voordelen bij Proforto zoals snelle levering, scherpe prijzen en de optie om achteraf te betalen.

Lees meer

167 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Prijzen zijn exclusief BTW.

167 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Laat een werktrui bedrukken met je eigen logo

Een werktrui laten bedrukken met je logo kan om verschillende redenen handig zijn. Denk daarbij niet alleen aan naamsbekendheid. Het is ook makkelijk voor medewerkers die op locatie werken bij de klant. Ze zijn herkenbaar voor het personeel aldaar en zullen dus zonder problemen door kunnen lopen om de CV installatie, de koffiemachine of het kopieerapparaat een servicebeurt te geven. Ook als je met je bedrijf op een beurs of congres staat is het handig dat je medewerkers er herkenbaar uitzien.

Topkwaliteit werktrui bedrukken

Als je bij Proforto een werktrui wilt laten bedrukken dan kun je kiezen uit een ruim assortiment. We leveren uitsluitend de beste merken truien, zowel voor dames als voor heren. Ook de opdruk is van uitstekende kwaliteit en uiteraard goed bestand tegen wassen in de wasmachine. Als je opdracht geeft voor werktruien bedrukken ontvang je altijd eerst een proefdruk per e-mail. Bekijk deze goed, want zodra je akkoord geeft wordt je opdracht uitgevoerd. Werktruien die zijn gepersonaliseerd worden niet retour genomen. Let dus ook altijd goed op dat je de juiste maat/maten bestelt.

Laat een werktrui bedrukken bij Proforto tegen een scherpe prijs

Wil je een werktrui laten bedrukken, besteed dit dan uit aan de grootste online leverancier van werkkleding in Nederland. Proforto heeft ruime ervaring met het bedrukken van werkkleding zoals een werktrui. Je kunt je wensen direct aangeven bij je bestelling. Heb je vragen over het bedrukken van een werktrui of andere kleding, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij zijn eenvoudig bereikbaar via de online chat op de website. Je order wordt zo snel mogelijk na akkoord voor de drukopdracht uitgevoerd en geleverd. Uiteraard word je hierover geïnformeerd zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten. Vraag voor een grotere order altijd een offerte op maat aan, ook dit kan via de klantenservice.