chat

Werkschoenen Heren

Ben je op zoek naar werkschoenen voor heren? Werkschoenen voor heren koop je natuurlijk bij Proforto. In de Proforto collectie vind je bijvoorbeeld zeer veilige Werkschoen heren S3, een Werkschoen heren sneaker of een Werklaars heren. Naar welke schoen jij ook op zoek bent, bij Proforto vind je zeker de schoen die bij jou past. Je profiteert bovendien van gratis verzending, snelle leveringen en een goede klantenservice.

Lees meer
20220926 - Cashback (VERLENGD) (week 40)

1047 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/22
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

1047 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/22
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ruim én goedkoop assortiment werkschoenen heren

Binnen de categorie werkschoenen heren bieden wij een ruim assortiment werkschoenen speciaal voor mannen. Zo bieden wij onder andere schoenen aan van de populaire merken Bata, Safety Jogger, Redbrick, Grisport en Emma. Door ons ruime assortiment zit er ongetwijfeld altijd een geschikte schoen tussen. Veel schoenen worden bovendien, als deze voor 23:00 besteld zijn, de volgende dag al geleverd!

Door middel van de filters aan de linkerkant van de pagina kun je eenvoudig de benodigde werkschoen vinden. Kies bijvoorbeeld uit het gewenste merk, het materiaal van de schoen of de gewenste type neus.

Heren werkschoenen: kies de juiste veiligheidsklasse

Ook belangrijk bij het kiezen van de juiste werkschoen is de keuze tussen de benodigde veiligheidsklassen. Binnen ons assortiment werkschoenen voor heren, bieden wij de veiligheidsklassen SB, S1, S2, S3 en S1P. Het verschil tussen deze veiligheidsklasse kun je hieronder vinden:

 • SB: schoen moet voorzien zijn van een stalen neus;
 • S1: Antistatisch;
 • S2: Extra verhoogde weerstand voor water (en S1 eigenschappen);
 • S3: Stalen tussenzool & antislipprofiel;
 • S4: S1 eigenschappen, alleen is de schoen gemaakt van PU, rubber of kunststof materialen;
 • S5: S4 eigenschappen met toevoeging van een tussenzool & antislipprofiel.

Een laag of hoog model werkschoenen heren?

Ook kun je nog de keuze maken tussen een laag model en een hoog model:

 • Laag model: voor mannen die veel op hun knieën werken is een laag model het meest geschikte model;
 • Hoog model: een hoog model geeft bescherming aan de achillespees en zijn bijvoorbeeld geschikt voor mannen die op de bouwplaats werken of veel moeten klimmen.

De beste heren werkschoenen

Naast werkschoenen voor heren bieden wij ook een ruim assortiment werklaarzen voor heren, werkschoenen dames, werklaarzen dames & Werksokken heren.

Koop jouw heren werkschoenen online bij Proforto

Een ruim assortiment werkschoenen heren vind je natuurlijk bij Proforto. Bij ons vind je alle topmerken met de beste kwaliteit, draagcomfort en met de beste prijs. Daarnaast profiteer je ook nog van snelle levering. Bestel je voor 23.00 en is het product op voorraad? Dan kun jij de heren werkschoenen morgen al dragen. Mocht de maat niet goed zijn, dan kun je jouw bestelling ook weer gratis retourneren. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan contact op met onze productexperts via de klantenservice!

Ontdek ook deze heren werkschoenen