chat

Hoodies

Bekijk hieronder ons assortiment werk hoodies. Wij bieden deze voor zowel heren als dames. Koop je bij Proforto dan profiteer je van een snelle levering, gratis verzending en een goede klantenservice. Bij ons ben je ook op het juiste adres voor sweaters en fleece truien.

Lees meer
20220926 - Cashback (VERLENGD) (week 40)

74 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

74 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Verschillende soorten werk hoodies

Wij hebben een zeer groot assortiment en daarom heb je de keuze uit verschillende soorten werk hoodies. Je vindt in onze webshop bijvoorbeeld een hoodie met een rits. Deze kun je gemakkelijk over andere kledingstukken dragen. Uiteraard verkopen we ook verschillende hoodies zonder rits. Daarnaast kun je ook reflecterende hoodies bij ons aankopen. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt door verkeersregelaars. Wij hebben hoodies van katoen en van polyester. Al onze producten zijn van een uitstekende kwaliteit. Wij verkopen namelijk alleen hoodies van gerenommeerde merken die al lange tijd een goede reputatie hebben.

Werk hoodie in verschillende kleuren

Uiteraard is niet alleen de kwaliteit van een hoodie belangrijk, maar ook het uiterlijk. In onze webshop vind jij daarom ook hoodies in verschillende kleuren. Wil je graag opvallen met je hoodie? In dat geval kun je ervoor kiezen om voor een meer felle kleur te gaan. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar in meer neutrale kleuren. Soms kan het lastig zijn om het juiste product te vinden in onze webshop. Dit komt omdat we een uitgebreid assortiment hebben. Gelukkig hebben wij een handig filtersysteem en daarmee kun je bijvoorbeeld binnen verschillende kleurengroepen zoeken.

Online werk hoodie kopen bij Proforto

Heb jij snel een hoodie nodig, maar laten je financiën het op dit moment even niet toe om er één aan te kopen? Of heb jij liever eerst het product in handen, voordat je gaat betalen? In beide gevallen tref jij het met onze webshop, want bij ons kun je de producten achteraf betalen. Je krijgt dan de rekening pas bij ontvangst van de producten. Het kan uiteraard ook zijn dat je uiteindelijk niet tevreden bent met je aankoop. Misschien past de hoodie niet of wellicht vind je hem toch niet zo mooi. Dan kun je hem gelukkig kosteloos retourneren. Wij hebben namelijk ook uitstekende garantievoorwaarden.

Gratis verzending bij een werk hoodie

Veel mensen kopen liever een hoodie in een fysieke winkel. Dan hoeven ze immers geen verzendkosten te betalen. Gelukkig hoef je bij ons ook geen verzendkosten te betalen wanneer je een bestelling boven het bedrag €50 plaatst. Met een hoodie zit je al vrij snel op dit bedrag. De meeste hoodies hebben wij op voorraad en om die reden kunnen ze ook zeer snel geleverd worden. In de regel leveren wij de volgende werkdag al. Dit wordt overigens duidelijk aangegeven in onze webshop. Mocht het niet mogelijk zijn om zo snel te verzenden? Dan kun je contact opnemen met onze medewerkers om andere opties te bespreken.

De combinatie van onze uitstekende service en kwalitatieve bedrijfskleding maakt ons een bekende speler op de markt. We hebben dan ook al veel klanten tevreden kunnen stellen met prachtige bedrijfskleding. Om die reden hebben wij ook veel positieve klanten beoordelingen mogen ontvangen. Een overzicht van deze beoordelingen vind jij op onze website.