chat

Warme Werkhandschoenen

Als je ook in de winter buiten werkt zijn warme werkhandschoenen geen overbodige luxe. Dat geldt ook als je werkt in een koude omgeving, zoals een koelcel. Bij Proforto vind je een ruim assortiment werkhandschoenen waarin je lekker warme handen houdt, hoe koud de omgeving ook is. Bestellen doe je direct in de webshop, je bestelling wordt zonder extra verzendkosten thuisbezorgd. Proforto staat garant voor snelle levering van kwaliteitsproducten en voor uitstekende service.

Lees meer
20220926 - Cashback (VERLENGD) (week 40)

56 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

56 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Wanneer draag je warme werkhandschoenen?

Warme werkhandschoenen komen van pas als je buiten aan het werk bent bij lage temperaturen. Stratenmakers, bouwvakkers, hoveniers, afvalverwerkers en vele anderen werken zomer en winter buiten. Dan is het natuurlijk heel fijn als je je handen lekker warm kunt houden. Met verkleumde handen kun je immers niet werken. Kies daarom voor warme werkhandschoenen van onze topmerken waaronder OXXA Safety Products of Majestic. Deze handschoenen staan garant voor comfortabel werken onder alle omstandigheden.

Hoe kies je de juiste warme werkhandschoenen?

De keuze voor warme werkhandschoenen is voor een belangrijk deel persoonlijk. Daarnaast is het van belang of de handschoenen ook nog aan andere voorwaarden moeten voldoen. Zo zijn er werkhandschoenen die je handen optimaal beschermen tegen scherpe voorwerpen. Ideaal als je in de tuinbouw werkt of in de automotive of afvalverwerking. Dan kan het immers altijd gebeuren dat je in iets scherps grijpt. Het is dan wel zo prettig als je werkhandschoenen draagt waar niet alles meteen doorheen prikt en je handen verwondingen oplopen.

Koop warme werkhandschoenen online tegen een scherpe prijs

Warme winterhandschoenen bestel je bij de grootste online leverancier van bedrijfskleding, Proforto. Je kunt contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt over ons assortiment werkhandschoenen. De klantenservice bereik je het gemakkelijkst via de online chat op de website. Een medewerker staat je dan zo snel mogelijk te woord. Je kunt ons overigens ook bereiken per telefoon of door een e-mail te sturen. Ook dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt op je vragen. Je kunt bij Proforto niet alleen terecht voor warme werkhandschoenen, we hebben een compleet assortiment werkkleding voor dames en heren en werkschoenen en laarzen in diverse veiligheidsklassen.