chat

Overall Bedrukken

Bij Proforto kun je terecht om een overall te laten bedrukken. Het maakt daarbij niet uit voor welk merk of model je kiest. Vrijwel alle overalls kunnen wij van een bedrijfsnaam of logo voorzien. In de meeste gevallen kun je daarbij kiezen uit bedrukken of borduren. Maak je keuze uit ons assortiment en plaats je order direct online. Je kunt rekenen op goede kwaliteit en snelle levering.

Lees meer

211 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/5
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

211 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/5
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een overall laten bedrukken met je bedrijfslogo

Je kunt een overall laten bedrukken met je bedrijfslogo. Als je een mooi logo hebt laten ontwerpen voor de zaak dan wil je dat vast niet alleen gebruiken op je website, briefpapier en je bedrijfsauto. Je wilt dat ook jij en je eventuele medewerkers rondlopen in een mooie overal met dat logo erop. Bij Proforto kunnen we dat voor je in orde maken. Naast bedrukken kun je ook kiezen voor borduren. Welke optie de beste keuze is, daar kunnen we je uiteraard over adviseren.

De procedure bij overall bedrukken

Een overall bedrukken is een proces dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Daarom wordt er bij Proforto altijd eerst een proefdruk gemaakt. Deze ontvang je per e-mail. Je kunt dan zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Valt dat tegen dan kun je bijvoorbeeld voor een andere kleur overall kiezen of een ander model. Ga je akkoord met de proefdruk dan gaan we aan de slag om je overall(s) te bedrukken. Beoordeel de proefdruk altijd zorgvuldig, want gepersonaliseerde kleding kunnen wij helaas niet retour nemen. Let daarom ook goed op dat je een kleur overall kiest die goed contrasteert met de kleuren van de opdruk zodat deze goed zichtbaar is.

Een overall laten bedrukken is goedkoop bij Proforto

Een overall laten bedrukken regel je goedkoop bij Proforto. Onze tarieven zijn op zich al scherp, evenals de prijs die je voor de overall betaalt. Daar komt bij dat wij voor onze zakelijke klanten graag wat extra’s doen. Bestel je zakelijk en gaat het om een grotere order, bijvoorbeeld voor je medewerkers, ook dat kan bij Proforto.

,

Plaats een order voor overall bedrukken bij Proforto

Je kunt heel eenvoudig een order plaatsen als je een overall wilt laten drukken door Proforto. Kies de overall die past bij jouw wensen en kies voor bedrukken. Rond je bestelling af en selecteer de gewenste betaalmethode. Is er iets niet duidelijk dan stuur je een berichtje naar onze online klantenservice en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Is alles duidelijk, dan rond je je bestelling af en ontvang je binnen enkele dagen de proefdruk in je mailbox. De bedrukking is altijd van hoge kwaliteit en uiteraard wasmachine bestendig. De opdruk zal pas na vele keren wassen gaan vervagen, waarschijnlijk ben je tegen die tijd sowieso toe aan een nieuwe overall.