chat

Haarnetjes

Het dragen van een haarnetje is in verschillende branches verplicht. Bij Proforto koop je ze voor de beste prijs en in handige grootverpakkingen zodat je nooit mis grijpt. Geef je bestelling door via de webshop en je hebt je beschermende haarnetjes al de volgende werkdag in huis. Proforto is de grootste online leverancier van bedrijfskleding en werkschoenen. Ook wegwerpkleding en wegwerphandschoenen vind je in ons assortiment.

Lees meer

6 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

6 resultaten

Filter

Draag haarnetjes voor optimale hygiëne

Een haarnetje zorgt ervoor dat je onder alle omstandigheden hygiëne kunt werken. Je merkt het vaak niet, maar een mens verliest per dag heel wat haren, niet alleen als je een borstel of kam door je kapsel haalt. Die haren mogen niet terechtkomen in etenswaren, maar ook niet op steriele oppervlakken zoals in een OK of laboratorium. Daarom dragen mensen die daar werken bij voorkeur een haarnetje, in combinatie met handschoenen en beschermende kleding. Een haarnetje vervang je bij voorkeur minimaal dagelijks en ook bij wisselen van patiënt of nadat je het netje hebt afgedaan voor een pauze. Zo wordt de kans op onhygiënische situaties zo veel mogelijk beperkt.

Hoge kwaliteit haarnetjes bij Proforto

Bij Proforto vind je haarnetjes van de bekende merken CMT en Barett. Deze netjes zijn comfortabel om te dragen. Ook als je lang haar hebt kun je dat er prima in ‘opbergen’ zodat je aan het werk kunt zonder dat er haren kunnen rond dwarrelen waar dat niet gewenst is. De netjes voor haren zijn lichtgewicht zodat je nauwelijks merkt dat je ze draagt.

Kies voor topkwaliteit haarnetjes en bestel online

Veilig en schoon werken, dat doe je door haarnetjes te dragen. Die kun je voordelig kopen bij Proforto. Heb je nog een vraag over de haarnetjes, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers zijn bereikbaar via de online chat, waar je direct je vraag kunt stellen. Zoek je ook beschermende kleding of wegwerp handschoenen? Die heeft Proforto uiteraard ook. Je kunt direct een complete bestelling doen voor beschermende materialen en alles direct thuis of op de zaak laten bezorgen. Uiteraard is Proforto ook jouw leverancier voor bedrijfskleding en werkschoenen. We zijn de grootste in Nederland met de scherpste prijzen.