chat

Onderbroeken

Ook onderbroeken maken deel uit van het assortiment van Proforto. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden of de locatie waar deze worden uitgevoerd is het namelijk belangrijk om goed ondergoed te dragen. Bekijk ons assortiment met onder meer lange onderbroeken en thermisch ondergoed en bestel direct in de webshop. Je bestelling heb je de volgende werkdag in huis. Je mag bestelde items altijd kosteloos retourneren als je niet helemaal tevreden bent. In alle gevallen kun je rekenen op onze uitstekende service.

Lees meer

17 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

17 resultaten

Filter

Goede onderbroeken zijn de basis voor een perfecte outfit

Goede onderbroeken zijn heel belangrijk. Misschien dat je je dat niet steeds realiseert, maar het kan wel degelijk doorslaggevend zijn. Denk bijvoorbeeld aan werken onder extreme omstandigheden. Als je werkt in de kou dan is het belangrijk om goed warm te blijven. Dat doe je door een thermo onderbroek te dragen onder je werkkleding. Het kan ook zijn dat je als werkgever ervoor kiest om voor je personeel een complete set werkkleding te verstrekken, dan hoort ondergoed daar natuurlijk ook bij. Bij Proforto koop je boxershorts van Blaklader en lange onderbroeken van merken als Sioen en Mascot. Voor alle onderbroeken geldt dat ze van prima kwaliteit zijn en uiteraard hun vorm behouden na tientallen keren wassen.

Goede onderbroeken voor werk koop je bij Proforto

Ben je op zoek naar onderbroeken van goede kwaliteit als onderdeel van je werkkleding? Dan shop je natuurlijk bij Proforto. Ruime keuze, scherpe prijzen en uitstekende service, wat wil je nog meer. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Geen paniek, een berichtje naar onze klantenservice is voldoende. Dat gaat het snelst via de online chat, je krijgt dan tijdens kantooruren binnen enkele uren een reactie. Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen of bellen. Naast onderbroeken hebben we een uitgebreid aanbod werkkleding en werkschoenen voor dames en heren en een breed scala aan accessoires. Je kunt zowel particulier als zakelijk bij Proforto bestellen. Veel van onze bedrijfskleding kan bovendien worden voorzien van een bedrijfslogo.