chat

Kniebeschermers

Kniebeschermers zijn belangrijk als je aan het werk bent. Je knieën ontzien zorgt ervoor dat je niet vroegtijdig arbeidsongeschikt wordt. Bij Proforto vind je ruime keuze in goede kniebeschermers. Je bestelt ze los of samen met werkkleding of werkschoenen voor jezelf of voor je personeel. Je kunt direct bestellen in de webshop, we staan garant voor snelle levering, vrijwel altijd de volgende werkdag. Voor een bestelling betaal je geen extra verzendkosten en retourneren is altijd gratis.

Lees meer

49 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

49 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Waarom zijn kniebeschermers zo belangrijk?

Als je voor je werk vaak op je knieën moet zitten dan zijn kniebeschermers heel belangrijk. Hiermee voorkom je schade aan je knieën of vroegtijdige slijtage. Natuurlijk is het altijd belangrijk om nooit te lang in dezelfde houding te werken en regelmatig even pauze te nemen. Je kunt de kniebeschermers eenvoudig met klittenband aanbrengen op de momenten dat je ze nodig hebt. Ze zijn leverbaar in standaard kleuren maar je kunt ook kiezen voor kniebeschermers in een opvallende reflecterende kleur. Deze laatste zijn vooral aan te raden als je goed zichtbaar moet zijn, bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan of langs de openbare weg. Bij Proforto vind je kniebeschermers van bekende merken waaronder Fristads, Blaklader en Dassy. Je kunt het jezelf ook makkelijk maken door te kiezen voor een werkbroek of overall waarin al kniebeschermers zijn verwerkt.

Koop jouw kniebeschermers voor een aantrekkelijke prijs

Ben je op zoek naar goede kniebeschermers voor jezelf of voor je personeel? Koop bij Proforto, de grootste online leverancier voor accessoires op het werk. Daarnaast vind je in onze webwinkel een uitgebreide collectie werkkleding en werkschoenen. Als je graag advies wilt bij het maken van je keuze dan kun je een beroep doen op de klantenservice. Stuur een berichtje via de online chat en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Proforto is jouw partner als je zakelijk bestelt. Je kunt bijvoorbeeld een complete outfit samenstellen voor jezelf of voor je personeel. Ook voor het laten bedrukken van bedrijfskleding ben je bij Proforto aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide assortiment en prima service kom je overal prima voor de dag en kun je veilig werken.