• Bereikbaar tussen 09:00 en 22:00
  •  (8,7/10)

Bedrijfskleding bedrukken voor een professionele uitstraling

Bedrijfskleding bedrukken voor maximale herkenbaarheid bij jouw potentiële klanten en daarbij ook nog een professionele uitstraling? De bedrukspecialisten van Proforto kunnen het grootste deel van het assortiment bedrijfskleding voor je bedrukken. Door het bedrukken van je logo, bedrijfsnaam, slogan, telefoonnummer of website op je bedrijfskleding loopt je personeel er verzorgd en uniform bij. Daarnaast zorgt het voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling. Selecteer hieronder de categorie bedrijfskleding die je wilt laten bedrukken. Je configureert de bedrukopties op de productpagina.

Top 5 bedrijfskleding bedrukken


Topmerken voor bedrijfskleding bedrukken


Bedrijfskleding bedrukken: drie redenen waarom

Bedrijfskleding bedrukken biedt veel voordelen. Proforto heeft de drie belangrijkste voordelen voor het bedrukken van bedrijfskleding speciaal voor jou op een rijtje gezet:

  • het zorgt voor een professionele, verzorgde en uniforme uitstraling;

  • het vergroot je naamsbekendheid: jouw personeel loopt namelijk rond met de bedrijfskleding waarop jouw logo of naam is bedrukt. Ziet deze bedrijfskleding er tegelijkertijd netjes en verzorgd uit, dan is het natuurlijk dubbel winst. Zorg daarom voor kwalitatieve bedrijfskleding die er ook na vaak dragen en wassen nog representatief uit ziet;

  • het zorgt voor meer teamgevoel onder je medewerkers.

Bedrijfskleding uit diverse categorieën bedrukken

Bij Proforto is het mogelijk om een groot deel van het assortiment bedrijfskleding te laten bedrukken. Grote kans dus dat jouw favoriete merk bedrijfskleding te bedrukken is. Hierboven vind je onze meest populaire merken voor het bedrukken van bedrijfskleding. Je bent bij Proforto aan het juiste adres voor het bedrukken van werkshirts, het bedrukken van werkpolo’s of het bedrukken van werkjassen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het bedrukken van onderkleding, zoals het bedrukken van werkbroeken.

Bedrukken van bedrijfskleding is aftrekbaar voor de belasting

Niet onbelangrijk: in veel gevallen zijn de kosten voor (het bedrukken van) bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar. Hiervoor gelden diverse regels, maar in principe is de vuistregel: de bedrijfskleding is (nagenoeg) uitsluitend geschikt om te dragen tijdens het werk en/of voorzien van een bedrijfsgerelateerde bedrukking/borduring van ten minste 70cm2.

Alle regels omtrent het fiscaal aftrekken van bedrijfskleding vind je op de website van de belastingdienst.